Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

STUKJES POEP

Hai Klitta,

Allereerst echt top dat je dit doet als oudere vrouw. Kan me niet voorstellen hoelang jij al geen seks hebt gehad en toch ben je altijd zo op de hoogte!

Anyway, elke keer dat ik heb gepoept en mezelf heb schoongeveegd vind ik later stukjes poep terug tijdens het vingeren van mijn vagina. Vind dat zelf wel prima maar m'n nieuwe vriendje klaagde er laatst over tijdens het beffen. Ben nu super onzeker en bang dat hij mij een freak vindt. Heb jij een oplossing?

Kus, Sanne

Klitta:

Lieve Sanne,

Je vriendje is jou duidelijk niet waard als hij je zo'n rotgevoel weet te geven tijdens iets intiems als orale seks. Dump 'm onmiddellijk, er zijn meer vissen in de zee!

x Klitta

BLOWEN

Lieve Klitta,

Elke keer als ik heb geblowd komt er een groene afscheiding uit mijn urinebuis. Ik weet bijna zeker dat het geen urine is. Wat moet ik doen?

Grt. Jeroen

Klitta:

Lieve Jeroen,

Als je deze vraag eerst even had gegoogeld was je er allang achtergekomen dat je waarschijnlijk een kanker hebt.

x Klitta

BESCHERMENDE BROER

Hey Klitta,

Sinds kort wil mijn broer van 17 dat ik 'm elke keer als ik geil ben en van plan ben om te masturberen even inlicht. Hij zegt dat hij gewoon bezorgd om me is en in de gaten houdt of ik alles wel goed doe, dus komt hij meestal op m'n bureaustoel zitten wanneer ik aan de slag ga. Is dit normaal?

Groetjes van Pommelien

Klitta:

Lieve Pommelien,

Broers zijn vaak heel erg beschermend als het op hun kleine zusjes aankomt. Ik kijk er dan ook niet gek van op dat je broer zich zorgen maakt om jouw vingertechnieken. In plaats van je te ergeren, zou je kunnen proberen om de hechte band tussen broer en zus te waarderen. Genoeg gezinnen waar het slechter mee gaat.

x Klitta