Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

BALZAK

Lieve Klitta,

Soms voel ik aan mijn balzak en dan lijkt het alsof er minder zand in zit dan een tijdje geleden. Weet jij wat een normale hoeveelheid zand is voor in je balzak? En wat zegt het over je vruchtbaarheid als je bijvoorbeeld maar één plastic emmertje zou kunnen vullen met je balzakzand?

Een onzekere steenbok

Klitta:

Lieve onzekere steenbok,

Plastic emmertjes heb je in alle soorten en maten, dus ik kan je geen eenduidig antwoord op je vraag geven. Maar laten we uitgaan van het emmertje uit de "Green Toys strand/zandbak"-speelset van Bart Smit. Dat emmertje zou je wel tot aan de nok moeten kunnen vullen met het zand in je balzak. Mocht dat niet het geval zijn, raadpleeg dan je dokter!

x Klitta

HOMO

Heee Klitta,

Ik ben Bram en ik heb al twee jaar verkering met mijn vriend Steven. De mensen op school vinden ons zo'n hecht stelletje dat ze zelfs een rijmpje over ons hebben: Bram en Steven, Bram en Steven, hun relatie duurt al even! Even om aan te geven hoe hecht we zijn.

Maar dan nu het probleem. Steven en ik hadden laatst seks en toen we na afloop lagen na te genieten vertelde hij me opeens dat hij homo is. Ik was stomverbaasd en wist echt niet wat ik moest zeggen. Ik bedoel, ik heb niks tegen homo's, maar als iemand die zo dichtbij je staat opeens homo blijkt te zijn is het toch anders. Hoe kan ik hier serieus op reageren?

Bram

Klitta:

Lieve Bram,

Lastig! Wat sowieso helpt: probeer homo's als mensen te zien. Dat scheelt meestal al heel wat! En als dat je niet lukt, misschien kun je hem dan volledig uitsluiten uit je leven? Wie weet helpt dat... succes!

x Klitta

PIEMEL

Hoi Klitta,

Ligt het aan mij of lijken bananen in bepaalde opzichten best veel op piemels?

Banana girl

Klitta:

Banana girl,

NEE. En je blijft maar dit soort dingen in mijn hoofd stoppen, mama. De hoeveelste keer is het nu dat jij fruit durft te seksualiseren in een brief aan mij? Het is schaamteloos, respectloos en ronduit SMAKELOOS. Ik ben je dochter! Waarom maak je het mij zo moeilijk op mijn werk? Ik ben zo boos en verdrietig mam. Zo boos. Zo verdrietig. Je viert Pasen maar alleen dit jaar.

x Klitta