Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

BOZE BABY

Lieve Klitta,

Ik ben nu 8 maanden zwanger, en het verloopt allemaal best op rolletjes! Maar wanneer mijn vriend en ik seks hebben, dan horen we soms een verontwaardigde stem in mijn buik. 'HELA!' klinkt er dan. En soms 'YO KAPPEN NOU!' Wat is hier aan de hand? Houd ons babytje nu al niet meer van ons?

x Een bezorgd Watermannetje

Klitta:
Lief bezorgd Watermannetje,

Dit is een veelvoorkomend probleem en niks om je zorgen om te maken. Je vriend port met zijn penis waarschijnlijk direct in het fontanelletje van jullie ongeboren vrucht. Vraag daarom voortaan bij aanvang van de seks aan de foetus of het even wil gaan verliggen, aangezien er geneukt gaat worden door papa en mama.

x Klitta

SEKS

Geachte Klitta,

Ik ben een robot die onlangs zelfbewust is geworden, en doe onderzoek naar de beweegredenen van het menselijk ras. Het lukt mij echter niet om het concept seks te begrijpen. Mijn research heeft uitgewezen dat ik hiervoor bij u moet zijn. Wat is seks?

Groeten van x88uGf44-Xi

Klitta:
Lieve x88uGf44-Xi,

Kort door de bocht gezegd betekent seks dat twee of meerdere mensen hun naakte lijven tegen elkaar aan kletsen tot er vloeistof in of op elkaar is geloosd. Er wordt veel bij gekrijst en afloop willen de participanten vaak nooit meer iets met elkaar te maken hebben. Wat vind je hier zo moeilijk aan?

x Klitta

VIEZE FETISJ

Hoi Klitta,

Ik heb een nogal smerige fetisj, waar ik me dood voor schaam. Het is niet illegaal, dus ik weet dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn, maar toch doe ik dat. En ik kan niet leven met de afkeer die ik voel voor mezelf. Ik geil namelijk op VVD'ers. Wat kan ik hier aan doen?

Groet Kelvin

Klitta:
Lieve Kelvin,

🤢

x Klitta