Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

SCHURENDE SCHAAMLIPPEN

Geachte Klitta,

De laatste tijd botert het niet zo tussen mij en mijn bedpartner. Ze lekt stelselmatig, spreekt geen woord maar tijdens de seks loopt ze dan weer helemaal leeg. Om gek van te worden! De randjes van haar schaamlippen schuren langs de schaft van mijn penis waardoor er brandwondjes ontstaan. Enig idee of meer mensen dit probleem ervaren? Het gaat om de Beyoncé Pipedream opblaaspop!

Groeten,
Rikkert

Klitta:
Hoi Rikkert

Ik heb even rondgevraagd en schijnbaar zit er bij haar wel vaker een steekje los.

x Klitta

AMMONIAK

Beste Klitta,

Elke keer als ik naar My Little Pony kijk, terwijl ik Action Men-actiefiguurtjes diep in mijn kont steek kom ik schreeuwend klaar. Daarbij spuit het ammoniak vanuit elk mogelijk lichaamsgat alle kanten op. Nu kan ik het meeste daarvan wel opvangen met het washandje waar mijn zusje zich altijd mee wast. Maar heb je een handige tip voor dat bijtende gevoel in mijn slijmvliezen?

Mvg,
Carel

Klitta:
Hee Carel,

Ammoniak is een anorganische verbinding. Als je had opgelet tijdens Scheikunde had je kunnen weten dat deze lichaamseigen sap een klein beetje kan bijten. Dus ff niet zo overdrijven en probeer vooral gewoon een beetje te blijven genieten.

x Klitta

WRATJES

Hai Klitta,

Laatst gebruikte ik mijn vaders hobbyschaar om mijn weelderige schaamstreek bij te werken, maar nu woekert het plotselings van de genitale wratten rondom mijn vulva. WAT NU?!

Liefs Meisje Met Groene Vingers

Klitta:
Lief Meisje Met Groene Vingers,

Aangezien je toch schaamteloos spullen van je vader leent: pak zijn schuurmachine en laat die ff flink over het aangetaste gebied heen schaven. Weg wratjes!

x Klitta