Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

BRUTALE TEPELS

Lieve Klit,

Ik heb een derde tepel! Nu ben ik daar eigenlijk gewoon best tevreden mee, behalve dat ze een erg ongezonde dynamiek hebben met z'n drieën. Pesten is een groot woord, maar als twee van drie het leuk met elkaar hebben zal de derde sowieso jaloers uit de hoek komen. En dan kan de sfeer echt omslaan in mijn beha. Weet jij hoe ik om moet gaan met deze brutalo's, lieve Klitta?

Sara

Klitta:
Lieve Sara,

Klinkt alsof die brutale tepels van jou een draai om hun oren kunnen gebruiken! Knijp ze maar even flink, de volgende keer dat ze brutaal gedrag vertonen. En als je dat filmt met je webcam kun je er nog een leuk zakcentje aan verdienen ook. Succes!

x Klitta

GORE HETERO

Hey hey Klitta,

Mijn broertje is laatst uit de kast gekomen als hetero, en om heel eerlijk te zijn: ik vind het moeilijk te accepteren. Zelf ben ik gewoon homo en mijn idee van de wereld is simpelweg: liefde is iets tussen een man en een man of een vrouw en een vrouw. Ik weet niet beter. Misschien ben ik bekrompen, maar ik vind het ook een beetje goor. Waarom zou je seks willen met iemand van het andere geslacht? Hoe weet je überhaupt wat je dan moet doen in bed, met die geslachtsdelen die je zelf niet hebt? Ik begrijp er gewoon niks van!!! Wat moet ik met mijn broertje aan?!

Groet Kevin

Klitta:
Beste Kevin,

Het is helemaal niet raar als een man seksuele gevoelens ontwikkelt voor een vrouw. En steeds meer mannen en vrouwen durven ervoor uit te komen dat hun seksuele voorkeur uitgaat naar het ándere gender. Heteroseksualiteit is misschien niet voor jou weggelegd, Kevin, maar dat betekent nog niet dat je anderen erom moet veroordelen. Je broertje is gewoon nog precies dezelfde persoon als voorheen. Je moet hem accepteren zoals hij is, zelfs nu hij kutje likt.

x Klitta

BRAILLE

Lieve Klitta,

Ik had laatst seks met een blinde, en toen die mijn tepels streelde zei hij dat er in braille te lezen staat: 'Jumanji was top'. Wat nu?!

Love, Hanneke

Klitta:
Beste Hanneke,

Ben je het oneens met je tepels ofzo? Ik snap het probleem niet. Ze hebben gewoon gelijk toch?

x Klitta