Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

SIGARETJE

Beste Klitta,

Mijn vriend is er heel erg op gefocust om een sigaret in mijn kutje te steken, om te kijken of ik 'm zo op zou kunnen roken. Via m'n kutje, dus. Persoonlijk ben ik erg bang voor brandgevaar.

Wat denk jij?

Kizzy, anoniempje

Klitta:
Dag anoniempje,

Je kan toch gewoon een emmertje water naast je bed zetten? Als jij zo blijft zeuren sluit ik niet uit dat je vriendje 'm binnenkort peert.

x Klitta

SCHOONMOEDER

Hey Klit,

Toen ik laatst met m'n vriend Johan aan het neuken was in de stacaravan moest ik opeens heel erg aan m'n schoonmoeder Ria denken. Het is een erg voluptueuze vrouw met grote, zachte handen. Voor ik het wist kwam ik klaar. Ben ik nu vreemdgegaan? En denk je dat ze het weet?

Liefs Tanja

Klitta:
Tanja,

Ben jij nou gewoon heel erg dom? Natuurlijk weet Ria niet dat jij op d'r geilt. Of is ze soms telepatisch? Mail me maar weer terug als je wat slimmer bent geworden

Grtz. Klitta

TZATZIKI

Hoi Klitta,

Ik heb laatst een komkommer bij mezelf ingebracht. Toen ik daarna een ruime lik van mijn eigen lichaamsroom nam besefte ik dat ik nog nooit zulke heerlijke tzatziki had geproefd. Kan ik dit op de markt brengen?

X Berdien

Klitta:
Beste Berdien,

Zeker wel, dametje! Gewoon effe inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Kan je meteen een Makro-pas aanvragen.

x Klitta

VIND JE OOK LEUK:
Exclusief interview met de ontwerper van de prullenbakken in de trein