Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

AAMBEIEN

Hoi Klitta,

Sinds een maand hangt mijn prostaat uit mijn anus. Heb er echt last van bij gym. Bij de douches noemen de andere jongens me 'vleeswalnoot'. Wat zou jij doen als je mij was?

Gr. Rodney

Klitta:

Lieve Rodney,

Als ik jou was, zou ik proberen te geloven in jezelf. Het is jouw lichaam, en je moet het er mee doen. Ik wil je graag deze woorden meegeven: Acceptatie. Zelfverzekerdheid. Voor jezelf opkomen. De schaamte voorbij. Licht aan het einde van de tunnel.

En zou die walnoot er weer in proberen te duwen???

x Klitta

EEN HETERDAADJE

Beste Klitta,

Ik ben betrapt door mijn leraar maatschappijleer toen ik me stiekem vingerde achter in zijn lokaal. Durf nu niet meer naar zijn les. Ik heb je wijze raad nu ├ęcht nodig Klitta.

Veel liefs, Zimra

Klitta:

Lieve Zimra,

Huh? Ga gewoon naar die les?

x Klitta

BEN IK STRAFBAAR?

Hoi Klitta,

Iets zit me heel erg dwars. Op de verjaardag van oom Anton was ik samen met Fenne een K'NEX-achtbaan aan het bouwen. Dit vindt ze altijd hartstikke leuk. De middag verliep heel onschuldig, maar alles veranderde toen er een onderdeeltje van de rollercoaster losbrak. Ik probeerde het op te vangen. Ik greep vliegensvlug naar de hoek waar ik dacht dat het onderdeeltje zou neerstrijken. Maar ik belandde - zonder voorbedachte rade - in het shirtje van Fenne, alwaar ik houvast zocht omdat ik uit evenwicht raakte. Dus ik kneep in haar tepel.

Wat moet ik doen? Mijn zusje is pas vijf. Ben ik een pedo?

Jens

Klitta:

Lieve Jens,

Wat kan jij al goed schrijven! Volgens ons systeem ben je namelijk pas zes jaar oud. Voor nu hoef je je dus geen zorgen te maken en zijn alle nippletwists bij je zusje geoorloofd. Geniet ervan!

x Klitta