Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

DICHTGEPLAKT DAGBOEK

Lieve Klitta,

Gisteravond probeerde ik mijn dagboek te openen, maar alle pagina’s zaten aan elkaar geplakt door een of ander wit goedje. Het was een beetje aangekoekt, maar het was nog wel warm en vochtig. Ik vind het een beetje verdacht. Zijn het de Duitsers?

Liefs,
Anne-Hank

Klitta:
Hey Anne-Hank,

Heb ze hier al in geen jaren gezien, dus lijkt me sterk. Kap nou eens met die achterdocht. Bovendien klinkt dit echt overduidelijk als moedermelk. Misschien moet je toch je ma nog even goed aan de tand voelen! Ze hoort echt niet te kolven in jouw dagboekje. Succes mop.

x Klitta

DADDY ISSUES

Hee Klitsel,

Elke keer dat ik me uit wil kleden bij mijn vriendje, hoor ik mijn vader lachen in mijn hoofd. Vroeger begon hij altijd te schateren als hij me verschoonde, omdat mijn kut hem zoveel deed denken aan rosbief. Durf niet te neuken. Wat nu?

x Rosbieflapje

Klitta:
Hé daar Rosbieflapje,

Iewl. En terecht.

x Klitta

POESJE

Klit,

Soms als ik met mezelf bezig ben, dan zit m’n kat mee te loeren. Laatst kroop hij er zelfs bij. Tot mijn grote verbazing werd ik daar eigenlijk toch wel heel opgewonden van... Ik besloot om een spoor van natte Whiskas brokken van mijn borst naar mijn p*k te leggen en ja hoor. Het werkte. Maar toen hij bij mijn stijve in de buurt kwam, dacht hij dat het een krabpaal was en begon er zijn nagels aan te slijpen. Nu heeft mijn kat dus mijn toompje gescheurd. What 2 do?

xoxo The Pussy Destroyer

Klitta:
Hallo The Pussy Destroyer,

Als je de nagels van de pootjes van je kat afschroeit, dan voelt het misschien wat fijner als hij weer besluit om je pik als krabpaal te gebruiken. Wel even checken bij de dierenbescherming of dit mag, weet niet zeker!

x Klitta