Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

BETRAPT DOOR MAMA

Dag Klitta,

Mijn moeder heeft mij laatst betrapt tijdens het masturberen. Nu kan dat natuurlijk gebeuren. Maar het rare is dat ik op mezelf woon in een stad 200 kilometer verderop, en ze met een verrekijker in een boom was geklommen ter hoogte van mijn slaapkamerraam. Is dit normaal?

Groet Nick

Klitta:

Beste Nick,

Ja, dit is niet zo raar. Elke tiener maakt dit weleens mee, en het is niks bijzonders! Masturberen is hartstikke normaal; het is een natuurlijke biologische behoefte van de man. En in een boom klimmen en je zoon met een verrekijker bespioneren tijdens het masturberen is een natuurlijke biologische behoefte van de moeder. Dus maak je niet dik!

x Klitta

ONVEILIGE SEKS

Ha die Klitta,

Ik heb onveilige seks gehad met mijn vriendje, en word sindsdien niet meer ongesteld. Het is nu acht maanden later en mijn buik is enorm opgezwollen. Ik ben snel moe en mijn enkels houden vocht vast. Ook ben ik het ene moment humeurig en het andere moment supervrolijk. Daarnaast voel ik soms iets woelen in mijn buik, en schoppen tegen mijn buikwand. Rara wat heb ik gegeten!

Greetz Lydia

Klitta:

Dag Lydia,

Roti?

x Klitta

CLITPIERCING

Hi Klitty,

Ik heb een clitpiercing genomen omdat ik dacht dat het mijn seksleven compleet zou veranderen. De piercer heeft tegen me gezegd dat er een kans is dat het zou kunnen gaan ontsteken. Maar ik heb niet goed naar zijn preventieve tips geluisterd want ik vond het maar een vies mannetje, hij keek de hele tijd naar mijn vagina! En nu is mijn vagina inderdaad ontstoken. Wat nu?!

Een onzekere Waterman

Klitta:
Lieve onzekere Waterman,

Antibiotica darling! Maar wat verschrikkelijk dat deze vaginapiercer de hele tijd naar je vagina zat te kijken? Dit is NIET oké. Het idee dat deze vaginapiercer nu doodleuk doorgaat met het kijken naar vagina's maakt me razend. Klaag hem aan! Heb ik ooit ook met mijn gynaecoloog gedaan en die zit nu godzijdank in de bak. Succes.

x Klitta