Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

Deze week: de speciale anale editie!

IK WIL ANAAL

Hey Klitta,

Ik wil zooooo graag anale seks met mijn vriendje. Al mijn vriendinnen praten erover en they love it, hoewel hun vriendjes soms huiverig zijn! Mijn eigen vriendje is bang dat het hem pijn zal doen... Wat nu!

Liefs Marloezewoes

Klitta:

Beste Marloezewoes,

Elk meisje wil veel liever anale dan vaginale seks. Maar staat de jongen er wel voor open? Dat blijft altijd de vraag als het over anale seks gaat. Belangrijk is vooral: bespreek het niet met elkaar! Read my lips: communicatie verwoest relaties!

x Klitta

VASTGEGREPEN

Hoi Klitta,

Ik stak dit weekend mijn vinger in mijn vriendjes kont en toen werd deze plotseling vastgegrepen! Ik schrok me rot, wat kan dit toch zijn?

En: hoe krijg ik mijn vinger weer los? Heb echt een paar zeer onhandige dagen achter de rug.

Groet,
Jesper

Klitta:

Dag Jesper,

Oei, dat klinkt als gonorroe! Gonorroe staat erom bekend grijpgrage endeldarmhandjes te veroorzaken als het te lang onbehandeld blijft. Dus ik zou maar aan je vriendje doorgeven dat hij aan de antibiotica moet. En hoe je je vinger weer loskrijgt? Zie ik er soms uit als een klusjesman?

x Klitta

SEXY FOOD

Hoi Klitta,

Wat kun je het best niet eten de dag voordat je anaal gepenetreerd gaat worden?

Groetjes van een geile boy!

Klitta:
Lieve geile boy,

Absoluut not done voor anale seks: rattengif, een cactus, een fles dikke bleek, een paar gram heroïne, een levende giftige slang, rauwe kip en een lang, pas geslepen mes.

x Klitta