Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

STUDIO SPORT

Hoi lieve Klitta,

Ik hou ontzettend van slash, je weet wel, fanfiction waarbij bekende fictionele karakters seks met elkaar hebben. Mijn aandachtsgebied gaat vooral uit naar de fantasyshow Studio Sport. Ik word daar zo geil van. Ik schrijf hele boekwerken vol over hoe deze fictionele journalisten elkaar compleet schoonlikken en uitwonen op die glanzende koude desk van ze. Maar goed, mijn probleem is: als ik de nieuwste aflevering van deze serie wil kijken moet ik eerst Adobe Flash Player updaten, weet jij wat dat is?

Liefs een fantasy lover

Klitta:

Beste fantasy lover,

Oei, ik dacht dat ik veel van slash afwist, als seksuologe moet je immers van alles op de hoogte zijn! Maar ik heb spijtig genoeg geen idee wat een Adobe is... Is dat zo'n grote olifant zoals in die derde Lord of the Rings-film? Dat zal wel een heftige seksscène worden denk ik dan! Veel plezier!

x Klitta

EEN SLAPPE

Help mij Klitta,

Mijn penis is altijd hard, maar zodra ik opgewonden raak, wordt hij slap. Mijn vriend vindt dat vervelend en ik zelf natuurlijk ook. Wat kan ik hier aan doen?

Groet,
Een onzekere maagd

Klitta:

Dag onzekere maagd,

Dit is natuurlijk de omgekeerde wereld! Misschien kun je er voortaan voor zorgen dat je tijdens de seks niet opgewonden kunt raken. Laat je vriend dingen in je oor fluisteren zoals: "De geur van bedorven vla" of "Ontstoken trommelvlies vol pus" of "Er wonen werkelijk waar miljoenen stofmijten in dit bed." Succes...

x Klitta

WORMPJE

Hoi Klitta,

Elke keer nadat ik ben klaargekomen komt er een wormpje mee, die dan nieuwsgierig om zich heenkijkt! Daarna duikt hij snel weer naar binnen. Is dit normaal?

Groetjes van a worm haver!

Klitta:
Lieve worm haver,

Dit is niet normaal! Het piemelwormpje, dat elke man in zijn plasbuis heeft wonen, hoort daar netjes te blijven zitten! Die van jou klinkt mij erg brutaal in de oren! Maar geen nood, dit komt vaker voor. Ik adviseer je om naar een lokale puppycursus te gaan. Zij hebben na de reguliere sessies met honden vaak sessies voor piemelwormpjes in de avonduren. Geen zorgen, ze zijn vaak heel discreet daar! Veel plezier!

x Klitta