Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

ROMP VLEES

Yo Klit!

Ben erg trots op m’n 22 centimeter, maar m’n wijf gaat allemaal moeilijk doen als ik d’r huig aantik. Wil dat ze ‘m gwn deepthroat zonder te zeiken. Hoe zorg ik daarvoor?!!

De ballen!!! Gr. mij.

Klitta:

Hey mij,

Oefening baart kunst. Laat haar eerst oefenen met een deodorant bus of aubergine en probeer het daarna nog eens. Wedden dat ze dat apparaat van jou wel naar binnenkrijgt? Zo niet, gewoon doorduwen. Onthoud: nee betekent niet altijd nee.

x Klitta

BOOM

Beste Klitta,

De laatste tijd merk ik dat ik me heel erg verbonden voel met de natuur. Elke keer dat ik een kastanjeboom zie, voel ik het bloed naar mijn pik stromen. Maar mijn seksuele voorkeur gaat volgens mij vooral uit naar de treurwilg. Ik merk dat ik maar blijf fantaseren over die lange takken in mijn reet. Ook betrapte ik mezelf er laatst op dat ik in het park stond te zoeken naar de clit van de treurwilg, maar ik kon hem maar niet vinden. Daarom vroeg ik me af of jij misschien weet hoe ik een treurwilg moet laten klaarkomen?

Hoogachtend,
Freek Bonk

Klitta:

Haai Freekie!

Goed dat je hiervoor naar mij komt. Ik dacht eigenlijk dat jij meer van de dieren was, maar ik zal mijn conservatieve gedachtegang aan de kant proberen te zetten. De treurwilg heeft meerdere gevoelige knobbeltjes, maar ze komt bijna altijd klaar wanneer je met een mes de letters van je naam in haar kerft. Hoop dat je er wat aan hebt!

x Klitta

SOA-BINGO

Klitta,

Samen met mijn beste maat ben ik aan het soabingo’en. Ik heb bijna een hele rij vol, maar moet alleen nog chlam. Ik weet dat dit de meest verkrijgbare soa is, maar ik krijg die dus maar niet te pakken. M’n maatje zit me echt op m’n hoede. Please help me!

Later.
Jackieboy

Klitta:
Lieve Jackieboy,

Doe ff doorneuken dan.

x Klitta