Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

NAGEL

Lieve Klitta,

Als ik de nagel die aan het uiteinde van mijn piemel zit bijknip, dan krijgt die vaak een scherpe rand. En als mijn piemel slap is, prikt die nagel in mijn balzak, wat niet fijn voelt!

Is hier iets aan te doen? Ik hoor weleens iets over het operatief laten verwijderen van deze piknagel?

Kevin

Klitta:

Lieve Kevin,

Het is inderdaad waar dat sommige mannen hun geslachtsnagel operatief laten verwijderen, vaak zelfs als ze nog heel jong zijn. Meestal is dit een religieuze overweging. In Genesis 17 beveelt God Abraham dat alle mannen in zijn huis de nagel op hun piemel eraf dienen te snijden. Awkward...

Operatieve verwijdering is sowieso geen vreemde procedure in de medische wereld en is dus absoluut een optie voor jou. Maar vergeet niet dat je ook een heel eind komt met een simpel nagelvijltje van de Kruidvat!

x Klitta

KAT

Dag Klitta,

Het wordt normaal gevonden als een kat zichzelf bevredigt in het openbaar, maar als ik het doe, dan is "Kerst voorgoed pest". Waarom is dit?

Rianne de V.

Klitta:

Lieve Rianne de V,

Mij houd je niet voor de gek met je schuilnaam, jij bent mijn nichtje Rianne de Vries! Jij begon je opeens te vingeren tijdens het kerstdiner vorig jaar en je moeder is er nog steeds kapot van! Ik ga dan ook NIET serieus op je vraag in tot je je excuses hebt aangeboden aan je moeder. En de stomerijkosten van de stoelbekleding hebt vergoed. Heb jij dit begrepen?

x Klitta

FRONS

Hey Klitta,

Ik krijg rimpels op mijn kont! Ik ben net 16 geworden maar mijn billen zien eruit als die van een vrouw van 83. Dat weet ik omdat ik een zeer specifieke pornosmaak heb. Bestaat er een Oil of Olaz voor de bilstreek?

Fleurtje

Klitta:

Lieve Fleurtje,

Weet je wat ├ęchte schoonheid is? Een vrouw die haar lichaam zonder schroom in volle glorie laat zien, of het nou voldoet aan de maatstaven die ons door de maatschappij worden opgelegd of niet! Maak dus een paar goed belichte selfies van je rimpelreet en stuur die naar al je contacten. Durf een verschil te maken Fleurtje! Neem eindelijk eens je fucking verantwoordelijkheid.

x Klitta