Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

LORDE

Beste mevrauw Klitta,

Ik ben verlief op zangeres Lorde. Maar ze kom uit Niew Zeeland en kent me nog niet?!?!1 Hoe ga ik dit aanpakken broer?

Doei.

Rens

Klitta:

Lieve Rens,

De eerste stap is altijd: volg haar op Instagram, like al haar foto's van jaren geleden en reageer daaronder met: 'sexy, you into some fun?' Als ze eenmaal doorheeft dat je haar beter wilt leren kennen, kun je foto's van je geslachtsdeel doorsturen. In jouw geval, gezien je leeftijd, kun je misschien beter een dickpic van je broer sturen. Succes gegarandeerd! Heeft mij aan heel veel sexy seks geholpen!

SPONTAAN, MAAR ZELDEN ERECT

Dag Klitta,

Mijn naam is Manfred. Ik ben 67 jaar, geboren en getogen in Zaltbommel (Gelderland). Sta spontaan in het leven, ik pluk de dag en probeer te genieten van de kleine dingen. Zoals klussen, miniatuurtreinen, een goed schaakspel, darts, de voetbaluitslagen op Teletekst, een mooie begrafenis, goedkoop brood bij Yilmaz de Turkse buurtsuper, de glimlach van een kind, een erectie op z'n tijd.

Nu is dat laatste niet meer voorgekomen sinds het overlijden van mijn vrouw Sientje. Het lukt gewoon niet. Ik heb gehoord van de kruidenier dat ze tegenwoordig allemaal pilletjes voorschrijven, maar ik heb daar angst voor. Wat moet ik nu doen? Ik zou zo graag weer eens mijn stijve piemel zien.

Mvg,
Manfred

Klitta:

Lieve Manfred,

Hè bah hé! Wat een akelig nieuws, zeg. Maar er is hoop. Je zou Geer en/of Goor kunnen bellen. Zij zorgen ervoor dat bejaarden wat leuks gaan doen voor ze sterven. Zorg je er wel voor dat je een gekke tik hebt? Of dat je na een minuut in tranen uitbarst en je levensverhaal op tafel legt? Wees in ieder geval moederziel alleen, laat niet blijken dat je nog vrienden hebt! Het blijft RTL4 hè!

CHIN. IND. SPEC. REST.

Beste Klitta,

Ik vond een cockring in de buffetbak tussen de sateetjes en ku lo yok bij all-you-can-eat-Asian-restaurant Ni Hao Mao in Sliedrecht. Het personeel zei dat het erbij hoort zodat het vlees goed kan garen, wat weet jij hiervan?

X, Tamara

Klitta:
Lieve Tamara,

De cockring is nog meer dan keukengerei. Op Conimex-pakken staat dat de cockring een Aziatische delicatesse tijdens familiegelegenheden. Zoals met het Chinees Nieuwjaar. Dan krijgen alle kinderen uit Shanghai een cockring van de gemeente, waar ze een hele nacht mee mogen slapen, zodat de smaak van de ring extra verfijnd en zuur raakt voor de volgende dag, wanneer de familie het gezamenlijk meebakt in een wokgerecht. Geen zorgen dus en geniet van deze eeuwenoude traditie!