Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

PAPIER MACHÉ

Dag Klitta,

Ik kwam er tijdens een urban art workshop achter dat een omhulsel van papier maché op mijn pik echt super goed werkt als condoom. Ik kan makkelijk en veilig zaad lozen en als 'ie vers erop gekleid is, werkt het goedje als een natuurlijk glijmiddel waardoor alles begint te tintelen. Weet jij hoelang ik door kan batsen tot de maché hard wordt? En kan ik dan iets beschadigen?

Mvg,
Thijs

Klitta:

Lieve Thijs,

Wat een sexy workshops worden er tegenwoordig ook gegeven zeg! Ik zou voorstellen: ga vooral door totdat jij of je partner geen zin meer heeft. Ja, het is zo makkelijk! Ik zeg altijd maar: van een beetje bloedverlies is niemand slechter geworden!

x Klitta

KOEKBLIK

Hai Klitta,

Er zit sinds dinsdag een ontbijtkoekblik in mijn vagina. Zo eentje die je gratis kreeg bij drie actieverpakkingen Peijnenburg.

Gr. Miranda

Klitta:

Lieve Miranda,

Ik hou zelf ook erg van a-merk ontbijtkoek. Geniet ervan!

Tongzoen, x Klitta

TEVA'S

Heeyy Klitta,

Ik heb laatst hele mooie Teva's gekocht die ik graag aanhoud in bed. Dus ook tijdens de sexy time met me boyfriend. Maar hij krijgt hem niet omhoog als hij mijn Teva's ziet. Ik weet niet of ik moet kiezen voor seks, of voor mijn wil om mijn Teva's aan te houden.

Liefs,
Katja

Klitta:

Lieve Katja,

Seks is heel belangrijk in een relatie. Maar je moet je natuurlijk ook fijn voelen en als dit is als jij jouw Teva's
aan hebt, dan zij dat zo. Misschien kan je een dekentje over je voeten leggen zodat je vriend de praktische sandalen niet ziet? Weet het anders ook niet hoor, Succes!

X Klitta