Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl en dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

CONDOOMS

Beste Klitta,

Ik heb echt je hulp nodig! Dit is misschien een domme vraag maar waar kun je het best de volgespoten condooms bewaren? Ik bewaar ze nu in de groentela maar die begint al aardig vol te raken.

Liefs, een onzekere Beyoncé-fan

Klitta:

Lieve onzekere Beyoncé-fan,

Ik heb zelf ook jarenlang met dit probleem gekampt. Uiteindelijk was ik het zat en heb ik geïnvesteerd in zo'n luxe koeling met schuifopening, zoals waar tankstations de ijsjes in bewaren. Staat ook gewoon gezellig in de huiskamer zo'n ding!

x Klitta

DEZELFDE KREUN

Lieve Klitta,

Ik ben tennisser en ik ben best wel goed. Ik ben dit jaar geplaatst voor de Nederlands Kampioenschappen Dames en ik maak een goede kans om tweede of zelfs eerste te worden. Mijn vader en ik trainen al samen sinds ik 3 was en tennissen is eigenlijk mijn alles.

Sinds een paar maanden heb ik voor het eerst een vriendje. Ik heb lang gewacht voor we seks zouden hebben want ik vond het toch wel spannend zo'n eerste keer. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Hij was heel lief voor me en teder en het was heel opwindend maar wat ik al snel merkte: hij heeft dezelfde kreun als mijn vader heeft tijdens het tennissen! Opeens had ik er echt helemaal geen zin meer in!

Maar wat nog erger is: toen ik gister met mijn vader een intensieve wedstrijd aan het spelen was merkte dat ik een beetje nat werd daar beneden! Ik snapte eerst niet helemaal waarom, tot ik later die week weer met mijn vriendje in bed lag en hij me kreunend penetreerde en ik opeens riep: 'UIT PAPA DIE BAL WAS UIT!" Mijn vriendje snapte er niks van! Wat moet ik doen Vashti?

Een wanhopige Steenbok

Klitta:
Lieve wanhopige steenbok,

Misschien kun je het probleem elimineren door het om te draaien: ga met je vriend een keertje tennissen en met je vader een keertje... nee laat het daar trouwens maar bij. Succes!

x Klitta

EEN ALTIJD HARDE PIEMEL

Dag Klitta,

Mijn piemel is altijd hard. Altijd! En het verpest mijn hele leven. Ik kan nooit gemakkelijk van een stoel opstaan. Ik kan geen strakke broeken dragen wegens de pijn, en geen joggingbroeken omdat iedereen dan mijn penis ziet. Ik kan niet goed plassen omdat ik moeilijk kan mikken met mijn harde pik. Ik voel altijd een geilheid in mijn onderbuik omdat mijn harde piemel wil klaarkomen, zodat ik me nooit kan concentreren op wat dan ook. Het gaat dan ook heel slecht op school. Vriendschappen onderhouden lukt me ook niet, omdat ik altijd afgeleid ben door mijn erectie. Mijn moeder begrijpt niet waarom ik geen gesprekken met haar kan voeren die langer duren dan 10 ongemakkelijke seconden. Ze is vaak kwaad op me. Mijn hele leven is een zwart gat beland door mijn voortdurende erectie. Ik ben radeloos. Wat kan ik doen? Help me alsjeblieft, ik typ dit met tranen in mijn ogen. Help mij.

Piemelboy (18)

Klitta:
Lieve Piemelboy,

Wat doe je vanavond? ;)

x Klitta