Sexy vragen aan onze sexpert Klitta Beukers

Beeld: Marjolein Heemskerk

Onze brievenbus zat ook deze week weer helemaal vol met jullie seksvragen. Ook een sexy vraag aan Klitta? Mail haar op redactie@degladiool.nl, dan zorgen wij dat het in haar vochtige postvakje terechtkomt.

RUTGER CASTRICUM

Beste Klitta,

Ik heb een zwak voor mannen met een rauw randje, mannen die je liever niet voorstelt aan je ouders zeg maar. Zo heb ik jarenlang een crush gehad op Marc Dutroux en Jack the Ripper, maar omdat zij ofwel out of my league zijn ofwel dood zijn, heb ik sinds een paar maanden mijn zinnen gezet op Rutger Castricum. Ik bedoel, toen hij nog dagelijks PowNews presenteerde, lag ik vaak soppend op de bank. Vaak tot ergernis van mijn vriend. Ik heb ooit al eens een mail gestuurd naar PowNed om met hem in contact te komen, maar heb daar nooit reactie op gehad. Enig idee hoe ik een koffie- en of seksdate met hem voor elkaar kan boksen? Ik zit echt met de handen in het haar.

Greetz,
Lena

Klitta:
Hey Lena,

Rutger Castricum hangt veel rond in de armste gemeenten van ons land. Meestal rond Aldi's, Blokkers en in voortuinen van mensen uit buitengebieden zonder glasvezel. Als je het zelf oké vindt om gefilmd en uitgezonden te worden alsof het lijkt dat je iets racistisch zegt, raad ik je zeker aan eens een bezoekje te brengen.

x Klitta

ARISTJOK

Hoi Klitta,

Ben nog maagd en heb laatst een artisjok doormidden gesneden omdat Kevin zei dat het op een kut lijkt en ik er beffen mee kan oefenen. Alleen tel ik echt zeker negen schaamlippen, als het er al niet meer zijn. En het voelt gewoon raar dat ik mijn tong tussen al die groeven moet steken. Kevin zei dat dit gewoon klopt en zijn moeder heeft dat bevestigd. Wilde het voor de zekerheid ook ff bij jou checken.

Alvast dankjewel,
groetjes een groot fan Anton

Klitta:
Lieve Anton,

In ons ledenbestand staat dat Kevins moeder vijftien kinderen heeft gebaard. Vijftien... Dat gaat geen enkele vagina in de koude kleren zitten, als je begrijpt wat ik bedoel. Als ik jou was zou ik gewoon eens een echt meisje proberen.

x Klitta

NOORWEGEN

Heyz Klitta,

Is het jou wel eens opgevallen dat de vorm van Noorwegen best veel lijkt op een erecte penis met een ongezond dunne stam en een afbuigende eikel? Neukt dat lekker? En vooral, moet ik binnenkort naar Oslo?

Kus,
Regina

Klitta:
Regina,

Weet alleen dat die rode wildling leider uit Game of Thrones een Noor is. Hij is waanzinnig lekker, ik zou boeken schat!

x Klitta