Mark Ratte, als je een hart hebt ga je vandaag nog dat kinderpardon uitbreiden

Beeld: Hanna Whittle

En we hebben onze argumenten zo verwoord dat jij 't snapt, single friend with atrocious smile.

1) Deze kinderen zijn extreem gedreven om de Nederlandse economie te gaan versterken

In tegenstelling tot die pornoblonde Hollanders met hun zesjescultuur, zijn kinderen die in een fucking enge asielprocedure zitten, hartstikke hun best aan het doen om hier te mogen blijven. Die willen negens halen om in dit gave land furore te mogen maken, zodat ze later keiharde guldens kunnen verdienen bij ome Shell! Omdat de VVD alleen voor 'hardwerkende Nederlanders' opkomt, werkt zo'n mes op de keel (mogelijke uitzetting) gewoon heel erg motiverend! Mark, gekkie, je maakt echt een economische denkfout.

2) Deze kinderen spreken vaak beter Nederlands dan Friezen of Twentenaren

Met een blinddoek op klinken Lili, Howick en al die andere kinderen die al jarenlang in een asielprocedure zitten net als dat Arisch Kinderen voor Kinderen-koor waar jij zo van houdt. En in Nederland spreken we Nederlands. Dat hebben je VVD-maten uit Rotterdam zelf nog op hun verkiezingsposters geverfd. Als onverstaanbare volwassenen uit Sneek en Hengelo hier mogen wonen, waarom stuur je die 100% Hollandse weesjes dan naar Afghanistan om 'veilig op te groeien' tussen de Taliban? Deze kinderen hebben waarschijnlijk zelfs een foto van de Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg en zijne majesteit Willem Alexander aan de muur hangen. Uit dankbaarheid om in deze kille polder te mogen zijn! Dividentalicious toch Mark? Zo'n gaaf portret heeft je neefje Jan-Louis uit Heemstede niet eens.

3) Deze kinderen gaan ervoor zorgen dat ONZE bejaarden later goed verzorgd worden

Dat zijn die lui waar je goede vriend Gordon zo veel om geeft! Luister lieverd, wanneer jij de magistrale leeftijd van 90 weet te halen (praise be), wil je dat er jongeren aan je bed staan om je schijt op te vegen en de vetvlekken van je blitse montuurtje te deppen. Aangezien wij witte Hollanders druk druk druk zijn met onze carrières en dus nog maar gemiddeld 0,1 baby krijgen, moeten we die jonge krachten ergens anders vinden. Nou dienen ze zichzelf aan, en dan wijs je ze af? Waarom flip je zo? Heb je wel door dat deze kinderen later met liefde belasting en jouw pensioen gaan betalen?

4) Deze kinderen wonen hier gewoon al best wel heel erg lang

En daarom kun je ze niet zomaar wegsturen naar een plek die ze niet kennen en onveilig is. Jij zou dat als geen ander moeten begrijpen. We laten jou toch ook niet opeens in een mixed-30-beds-dorm van een Stayokay slapen na jarenlang in het Marriott rukken in een single bed suite with parkview? Ik hoor je denken 'het is de schuld van de ouders dat ze de asielprocedure zo lang gerekt hebben', maar dan vergeet je één ding. De Nederlandse wet maakt het mogelijk om dit te rekken, niet de ouders. En daarnaast, alsof jij die asielprocedure niet zou rekken als voor jou het alternatief een swingersclub in Islamabad is - ik denk je grootste nachtmerrie. Sorry Mark, 'soms moet je hard zijn'.

5) Het zijn fucking kinderen

Je maakt kinderlevens kapot terwijl je dat heel erg makkelijk niet kunt doen. Haal dat kinderpardon er even bij, kijk er eens naar als mens in plaats van VVD-politicus en breid het uit. Dit land is niet vol!