Een kruiswoordpuzzel over de successen van zangeres Khia

De Amerikaanse zangeres Khia heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op ons allemaal. Daarom een kruiswoordpuzzel over al haar successen.

Van links naar rechts

  1. Mensen die met de auto tegen een boom rijden krijgen vaak last van dit lichaamsdeel dat je hoofd met je rug verbindt. We zoeken naar de Engelse versie van het woord, voorgegaan door het eerste woord uit de populaire serie … Little Pony.
  2. Spreektaal voor 1000 gulden. Deze 1000 gulden zijn van jou, dus geef dat aan in je antwoord. Daarna vanuit het Nederlands vertalen naar een taal die ze spreken in Engeland.
  3. Een Engels woord voor een huisdier met snorharen waar je vaak saaie filmpjes van ziet op het internet, voorafgaand door het bezittelijk voornaamwoord dat aanduid dat dit huisdier van jou is.
  4. Populaire drugs onder straathoertjes. Ook deze drugs is weer van jou, dus denk daaraan bij je Engelstalige antwoord.

Van boven naar beneden

  1. Een Engels woord voor het langste lichaamsdeel van een giraf. Natuurlijk geef je weer aan dat dit lichaamsdeel van jou is!
  2. Dit antwoord bestaat uit twee woorden. Het eerste woord is weggelaten uit de volgende quote uit de film Snakes on a Plane: ‘Aw, fuck! Fucking bitch! Get off … dick! Aw, fuck! Fuck!’ Het tweede woord is weggelaten uit deze beroemde quote uit de film The Sound of Music: ‘Come … here and we’ll have a talk’.
  3. Een synoniem voor 'mijn vaginaatje' of 'mijn gleufje', vertaald naar de moerstaal van bijvoorbeeld Margaret Thatcher en Cee-Lo Green.
  4. De Engelse benaming voor een zogeheten kontdecolleté, maar ook voor rookbare cocaïne. Zet voor dit woord het woord dat uit deze zin is weggelaten: The Lord is … shepherd.