Wat als we net zo overdreven doen over karnemelk als over gin tonic?

Waarom behandelen zoveel mensen gin tonic alsof het het zweet van moeder Theresa is? Een beetje normaal doen kan geen kwaad! Wat als we bijvoorbeeld net zo overdreven zouden doen over karnemelk?

Karnemelk zou niet aan te slepen zijn op 's lands vrijmibo's en foodfestivals:

En dat ondanks de belachelijke, onnodig hoge prijs die voor dit zure zuivelgoedje wordt gevraagd:

Elke bar biedt een luxe selectie karnemelk aan. Ga je voor een robuuste karnemelk uit het assortiment van Campina, of kies je voor de klassieke, authentieke dronk van De Zaanse Hoeve?

Ook mixologists op branded social events gaan aan de haal met die trendy karnemelk. Ze lijken het romige goedje ter plekke voor je te karnen, met hun overdreven shake-bewegingen:

Er zal in de Randstad geen expo-opening of netwerkborrel plaatsvinden zonder dat Melkunie zich heeft opgedrongen het evenement te sponsoren met gratis karnemelk. Kijk al die jonge fashion bloggers en andere online influentials poseren met dit fashionable foodie fenomeen!

"Even naar Thailand, heerlijk helemaal weg uit de hectiek van everyday life... Gelukkig kun je hier op het strand wel gewoon een goeie karnemelk krijgen! #pattaya #zuivellife #karnevibez"

En tenslotte buigt natuurlijk ook NSMBL zich over dit ~totes amazing~ hippe drankje, door er een van hun informatieve lijstjes aan te wijden: