Cadeautip: comfortabele badslippers van de FEBO!

Beeld: Hanna Whittle

The fuck is dit?

Sexy badslippers in dat heerlijke FEBO-rood! Met natuurlijk het welbekende logo op je kaassoufflé-tenen.

Oké, maar wat kan ik ermee?

Je kan ermee flaneren over straat, door je sportschool, met witte sportsokken in de winter of wanneer je een vettige kipcorn uit de muur trekt bij je favoriete snackbarketen. Je kan er zelfs vervelende kinderen mee slaan als je je ooit in die situatie bevindt. Wat jij wilt!

Is dit wel iets voor mij?

Een beetje snackconnaisseur weet dat FEBO een van de hardste snackgiganten out there is. En dat je nu ook nog eens je voeten in een badslipper met hun logo erop kan schuiven is een kers op de taart. Dus ja, dit is absoluut iets voor jou! Voor iedereen zelfs! Oh en je kan met de rest van je outfit trouwens ook een statement maken over je liefde voor frituurvet, want er zijn ook shorts en shirts te verkrijgen van deze exclusieve FEBO-lijn.

Wat mot dat koste?

Deze slippers scoor je al voor 17,50 in de shop op de FEBO-website. Shirts zijn rond de 35 en shorts een tientje goedkoper. Naakt zijn is duurder!

Ey, hoeveel sterren geven jullie dit item dan?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Deze dingen lopen serieus lekker. Boeit even niet dat de zomer voorbij is en jij je Uggs alweer tevoorschijn had getoverd. Regel gewoon wat hoge, witte sportsokken en shinen maar, ouwe snackgek!