Dit is waarom De Jongens tegen de Meisjes de meest seksistische tv-show ooit is

In de hi-la-ri-sche zaterdagavondshow De Jongens tegen de Meisjes nemen drie mannelijke en drie vrouwelijke BN'ers het tegen elkaar op onder leiding van Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder. Deze seksistische rotshow leent zich perfect voor een drankspel, dus laten we snel beginnen.

Schermafbeelding-2018-05-28-om-12.24.52

Neem een shotje als...

… minstens twee van de kandidaten soapsterren zijn waar je nog nooit van gehoord hebt.

… er gesteld wordt dat alle vrouwen graag in de keuken staan of allemaal van shoppen houden.

… twee blonde vrouwelijke BN'ers bevestigen dat ze inderdaad van shoppen houden.

… een mannelijke BN'er die vier jaar geleden een paar afleveringen in een politieserie speelde (ofzoiets) doet alsof hij geen idee heeft wat shampoo of mascara is.

… een soapactrice waar je nog nooit van gehoord hebt hierom giechelt.

… diezelfde soapactrice waar je nooit van gehoord hebt (bijvoorbeeld die hierboven in het midden) uitkraamt dat mannen volgens haar "niet echt van hele intelligente vrouwen houden".

… je je verbaast dat ze deze woorden uit haar mond krijgt.

… je je verbaast dat dit programma daadwerkelijk op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden in 2015.

… de camera het mannelijk publiek filmt en minstens de helft van het beeld gevuld wordt door witte mannen in een blouse van The Sting met 'Est. 1967 Loserville Police Department Co. Ltd.' erop.

… je zeker weet dat minstens driekwart van deze mannen gisteren nog een haatcomment op de website van De Telegraaf heeft achtergelaten onder een artikel over gekapseisde bootvluchtelingen.

… de camera het vrouwelijk publiek filmt en minstens de helft van het beeld gevuld wordt door blanke vrouwen in een bolero van de Miss Etam die iedere dag om stipt half zes een warme maaltijd moeten serveren.

… als je zeker weet dat deze vrouwen het heel normaal vinden dat hun mannen geen idee hebben waar in huis het bestek ligt.

… je aangekomen bent bij het onderdeel waarbij vrouwen vragen krijgen over 'typische mannendingen' en vice versa, en je jezelf door een beeld als dit hierboven afvraagt of dit real life is.

… je door de ironie in de stem van Yolanthe Sneijder hoort dat ze zelf ook weet dat ze meewerkt aan een programma dat de positie van iedereen met een vagina zo’n 50 jaar terug in de tijd werpt.

... je ook heus wel weet dat de hypotheek van Yolanthe Sneijder zich niet vanzelf betaalt.