Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omlegegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Voor jou kan deze week totaal anders uitpakken dat je had gedacht. Houd rekening met een 'saldo niet toereikend' in een volle supermarkt en een 'sorry liefje, ik word gewoon niet meer nat van je' van je vriendin.

♉ Stier

In Nepal is een meteoriet neergevallen. Het wordt dus echt tijd dat jij eens gaat sporten.

♊ Tweelingen

Ga je vandaag met de auto richting Den Haag? Volgens Zeus staan ze te flitsen op de A12 bij hectometerpaaltje 3,3. Houd daar rekening mee.

♋ Kreeft

De tarotkaarten van deze week laten zien dat je moeder liegt over haar geaardheid.

♌ Leeuw

Een verdrongen vriend uit het verleden gaat je vandaag proberen kapot te maken. Houd alle ramen en deuren gesloten.

♍ Maagd

Je enthousiasme voert vandaag de boventoon en daarmee inspireer je ook de mensen om je heen. Laat je echter niet van de wijs brengen, dit gevoel is TIJDELIJK. Morgen kickt je dinsdagdip pas in.

♎ Weegschaal

De Weegschaal is zo ambitieus dat hij al zijn vrienden jaloers maakt met hoeveel sollicitatiebrieven eruit gaan per week en hoeveel netwerkborrels hij bijwoont. Hij heeft echter niet door dat 'ambitieus zijn' niet 'succesvol' betekent. In Astrologie Nieuwe Stijl duiden we ambitie als 'iets heel graag willen maar niet krijgen'.

♏ Schorpioen

Het lijkt een tijd vol tegenstrijdigheden. Aan de ene kant is jouw relatie top en aan de andere kant lijkt alles in de soep te lopen. Onthoud dat groeien met vallen en opstaan gepaard gaat. Letterlijk. Je flikkert morgen van de trap.

♐ Boogschutter

Volgens de Egyptische zonnegod Ra hebben een paar geeky tieners uit Maleisië je iCloud gekraakt en zitten ze op dit moment door je seksmapje te scrollen.

♑ Steenbok

De sterren pushen je vandaag om dingen te doen en te zeggen waar je later spijt van zult krijgen. Zo ga je je huisgenoot vandaag wijzen op zijn 'gore lichaamsgeuren' en stuur je je vader een appje met de boodschap 'zin om je te zien, zin in je kutje'. Het is niet jouw dag.

♒ Waterman

De engelen hebben inzichten gekregen in je studieschuld (33.602 euro en 58 cent). Ze maken zich ernstig zorgen.

♓ Vissen

De baan rond Jupiter is rond en wij kunnen je vast vertellen dat je die baan bij de Jumbo niet gekregen hebt.