Jaloerse meisjes: doet je vent op social media alsof je niet bestaat?

Wat doe je als je vriend nooit een foto van jullie plaatst op zijn social media-kanalen? Wil je echt wachten tot een andere meid hem in haar klauwen krijgt? In deze gids vind je handzame tips om ervoor te zorgen dat de hele wereld weet dat hij van jou is en van niemand anders.

1. De passief-agressieve reactie

Wie is die tuthola in dat hoerige truitje op die foto met jouw man? Adem rustig in en uit. Je wilt niet dat hij na twee maanden samen al denkt dat je een freak bent. Je liket deze post absoluut niet (in tegenstelling tot alle andere posts sinds je hem hebt ontmoet) maar laat wel een passief-agressieve reactie achter.

2. Jezelf in de kijker spelen

Jullie gaan nu al vier maanden met elkaar, maar hij heeft je nog steeds niet geclaimd op zijn sociale media. Vreemd, aangezien hij wel elke nacht smeekt om je poenani. Daarom ga je vanaf nu jezelf meer op de voorgrond plaatsen.

3. Sabotage

Bae is niet eerlijk tegen je geweest. Daar kom je achter als je op een drukke werkdag al zijn social media aan het uitpluizen bent. Hij zit niet alleen op Instagram, Facebook en Snapchat, maar stiekem ook op Twitter?! En wat is dat voor uitnodigende, flirterige tekst in z’n bio?

Een bedrijf als Twitter heeft schijt aan jouw liefdesperikelen, maar er is alsnog een mogelijke strategie. Maak tien nepaccounts aan, en stuur vanaf deze accounts berichten naar Twitter dat Jermaine mensen aan het ronselen is om naar Syrië af te reizen en zich aan te sluiten bij ISIS. Zijn account zal binnen no time gewist zijn. Wie is er nu smooth, dangerous en gek op roti?

4. Je mag er zijn

Hij plaatst een foto op Facebook waar hij zichzelf nogal lekker op voelt, maar wat schetst jouw verbazing? Hij heeft de foto zo gesneden dat jij er net niet op te zien bent. Dit wordt nu wel erg verdacht. Maar kom je voor jezelf op:

5. Tijd voor grof geschut

Negen maanden zijn jullie nu samen en nog steeds besta je niet in zijn online wereld. En je mag nog niet mee op vakantie met z'n vrienden. Niet eens een weekendje weg. Maar als je niet mee mag, schroom dan niet om zijn vakantie te verpesten:

6. Schakel over naar stalkermodus

Jullie zijn nu een jaar samen en je hebt een meesterlijk plan bedacht. Op de verjaardag van een van zijn beste vrienden ga je een nog grotere stalker zijn dan je al bent. Je drinkt en eet de hele dag niks zodat je niet naar de wc hoeft. Je wijkt geen seconde van zijn zij. Zodra hij een foto maakt, ben je er als de kippen bij. Op elke foto die hij vandaag maakt, ben jij zijn Siamese tweeling. Welke foto hij ook post, jij zit liefdevol aan hem vast. De dorst en duizeligheid negeer je, anders mislukt je plan.

De volgende dag ben je uitgeput en uitgedroogd, maar gelukkig. Het moet wel gelukt zijn. Je checkt zijn accounts, maar... wat is dit dan?!

VIND JE OOK LEUK:
Bereid je maar vast voor: je scriptie gaat geen enkel verschil maken in de wereld