Deze awkward opmerkingen krijgen interraciale koppels altijd op hun bord!

In onze multiculturele samenleving wordt steeds meer gemixt en gemingled, maar toch blijft een interraciaal koppel voor veel mensen een ware attractie. Deze wereldvreemdelingen stellen vaak ongegeneerd brutale en racistische vragen. Wow, je bent afgestudeerd Master of Generaliseren? Super, maar vraag me alsjeblieft niet tijdens de werklunch of 'ie goed in bed is. Dat deed je ook niet toen ik een tijdje met roomblanke Dennis was, waarom nu wel?

We stelden een leerzame Q&A op, zodat je precies weet welke woorden je voortaan ff niet je bek uit moet gooien.

"Zo, dus jij houdt van grote piemels?"
Ja I love those. Hou jij van een kromme, stinkende micropik dan? Of een wijde flabberkut?

"Ben je niet bang dat hij vreemdgaat? Dat zit echt in hun cultuur."
Hij gaat vaak 's nachts de hele flat af ja. Daar kan ik niks aan doen, dat is nou eenmaal de aard van het beestje toch? Zoals schaamteloos generaliseren in jouw aard zit. Maar vertel nog eens over Sietse, je ex die 3 hockeymeisjes heeft bezwangerd toen 'ie met jou was? Leuke, authentieke Hollander was dat zeg.

"Jullie gaan zulke mooie karamelkleurige kindjes krijgen!"
Je bedoelt dit vast goed, maar er zijn ook lelijke gemengde kindjes. En wie zegt dat ik zin heb om kinderen te gaan baren?

"Goh, een n****! Wat leuk, heb ik ook altijd al eens willen uitproberen. Spannend!"
Het n-woord is in de slavernij bedacht om de lading van een schip vol Afrikaanse mensen te beschrijven en moeten we dus nooit meer gebruiken als normaal woord. Deze mensen werden tot product gemaakt. Wat je zegt is dus dat je ook wel eens zo'n 'zwart speelgoedje' wil uitproberen. Waarom ga ik met jou om?

"Is een fase, gaat wel weer over! Beetje rebelleren! Jij eindigt toch wel met een échte Hollander!"
Je hebt zo gelijk! Dit is inderdaad maar een fase, ik wilde papa en mama eens lekker op stang jagen. Als ik door deze fase heen ben is er gelukkig nog familievriend Diederick waar ik gezellig een relatie mee kan starten. Met hem kan ik lekker alle seizoenen Ik Hou van Holland terugkijken, elk dag roggebrood met pepernoten eten en eindeloos spijkerpoepen. Echt een leuke toekomst, zin in.

"Wat vinden je ouders hiervan?"
Wat vinden jouw ouders ervan dat je al een kwart eeuw single bent en nog steeds in die rukbunker bij hen op zolder RollerCoaster Tycoon speelt?

"Dit had ik niet achter je gezocht!"
Echt niet?! Het is zo obvious, mijn ouders wisten het al lang. Ik kon als kind al niet van de die pure Côte d'Or-repen afblijven.

"Oh, ik had een iets meer exotische naam bij hem verwacht."
Begrijp je precies meid! Kees is écht geen naam voor een donkere man! Of is hij soms geadopteerd?! Dan zou het wel oké zijn hè? Want dan is hij opgegroeid met boerenkool en van die dikke, oranje Unox-wanten.

"Je houdt niet van ons volk."
BUSTED! Ik ben onderdeel van een geheim genootschap dat het witte ras wil uitroeien door zoveel mogelijk kinderen te verwekken bij mannen met een andere huidskleur dan ik.

"Je bent echt een (omgekeerde) bounty!"
Geef toe, jij plundert 's avonds toch ook graag een zak bounty's? Of ga je liever voor die overdosis Wilhelmina-pepermunten?

"Ik vind het vooral zonde om een wit meisje te zien lopen met een donkere jongen. Ja dat hoort gewoon niet."
Diederick, ik weet dat mijn moeder jou betaalt om met me om te gaan. Maar ik wil je niet. Je bent een zielig hoopje hutspot dat World of Warcraft speelt en anoniem racistische comments op Facebook knalt.

"De dochter van een vriendin van de lerares van de dochter van mijn buurvrouw heeft ooit een relatie gehad met een Afrikaan en hij sloeg haar. Ben je niet bang dat hij jou ook zoiets aandoet?"
Ja, maar ik hou wel van een beetje spanning. En omdat hij zo goed djembé kan spelen weet hij precies hoe die op m’n billen moet slaan! Hierdoor wordt onze relatie niet saai, echt een aanrader!

"Once you go black, you never go back."
Klopt! Ik ben niet van plan om het binnenkort uit te maken met mijn vriend.