Instagram-tips voor onzekere meiden van een jaar of 22

Je bent hartstikke onzeker over hoe je eruitziet en wie je bent, maar hebt goddank een Instagram-account. Hier een paar tips om de week door te komen.

Maandag

Sta een uurtje eerder op en doe alle make-up op die je kunt vinden in een straal van tien meter. Kruip weer in bed, sluit je ogen een beetje, druk je tieten wat omhoog zodat het begin van een bolling boven de deken uitkomt. Lippen licht getuit natuurlijk, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen. Maak tientallen selfies, kies de beste uit, filter jezelf een slag in rondte en plaats hem op Instagram met het onderschift ‘geen zin in rijles’. Wees scheutig met hashtags: #instagirl #love #bed #cute #spermdumpster #nomakeup #cumwhore #lookoftheday.

Dinsdag

Je hebt voor zeker 40 euro aan Kruidvat-make-up op en ligt op je bed in een string en een ‘Fries Before Guys’ t-shirt. Je maakt selfies waarop dit t-shirt ‘speels’ omhooggekropen is zodat je string en navel net zichtbaar zijn. Plaats de foto op Instagram met het bijschrift ‘Fries Before Guys!’ In werkelijkheid heb je al twee jaar niets gegeten dat in de buurt van een frituurpan is geweest. Vergeet de hashtags niet: #always #friesbeforeguys #prostitute #tagsforlikes #nomakeup.

Woensdag

Haal de make-up doos tevoorschijn (al stond die waarschijnlijk nog gewoon binnen handbereik) en smeer jezelf weer onder. Doe een strak hemdje aan zonder bh eronder. Pak je telefoon, richt de camera op jezelf en trek het hemd een beetje naar beneden totdat je tepels nog net bedekt zijn. Maak selfies waarbij 80% van het beeld gevuld is door je borsten. Op de achtergrond slingert een boek op de grond. Zet de best gelukte selfie op Instagram met het onderschrift ‘mijn kamer is zooo’n troep!’ Natuurlijk ga je weer met hashtags aan de gang: #mess #room #girl #dirtylittleslut #nomakeup.

Donderdag

Een oude, kapotgefilterde en zwaar ingeflitste partypic van die ene keer dat je met je haar zwiepte in Club Air volstaat vandaag. Hashtags: #tbt #throwback #goodtimes #imdumb.

A photo posted by Selfie Queens (@selfiequeen66) on

Vrijdag

Nadat je jezelf volgeplamuurd hebt loop je de deur uit in een strakke legging, sportschoenen en een Nike-topje dat niet groter is dan een bh. Maak selfies met een paar bomen op de achtergrond en plaats er een op Instagram met het bijschrift ‘Nice run in the park ;)’. Ga daarna meteen weer naar binnen. Hashtags: #fitgirl #healthy #foody #stupidho #loverunning #nomakeup

Zaterdag

Jij en je beste vriendin gaan uit. Nadat jullie elkaar onherkenbaar hebben gemaakt door middel van make-up is het tijd voor selfies. Jullie schenken een wijntje in uit zo’n kartonnen pak van de Aldi en klikken er gretig op los. Je plaatst de foto waar jij goed opstaat en je vriendin niet: ‘night out with my girl!’ #friends #fun #instalove #girls #2skanks&cheapwine #bae

Zondag

Vandaag doe je voor het eerst echt geen make-up op, maar dat hoeft niemand te weten. Post daarom een inspirational quote of bestel een pizza die je op Instagram zet en daarna in zijn geheel weggooit. #lovepizza #sundayfunday #loveme #lookatme #givemelikes #ineedlikes #likeme #sperm #whoami? #PLEASEGODTELLMEWHOIAM!!