Wow, het mannetje van het incognitovenster van Chrome stuurt tegenwoordig chantagebrieven

Tijd om te dokken, maat, want het is genoeg geweest.

Ik ben het, dat mannetje met de hoed dat in beeld verschijnt zodra jij een incognitovenster opent in Chrome. Vanaf mijn overzichtelijke locatie, rechtsboven in de browser, heb ik jarenlang meegekeken met alle smerige video's die jij streamt op sites met x'en in de URL. Ik was er altijd. Elke keer dat je ging masturberen keek ik afkeurend toe. En ik weet dus inmiddels genoeg van jou en je gore interesses om je he-le-maal kapot te kunnen maken. Dus dat wordt dokken, gap.

En snel ook, want ik ben het zat om geconfronteerd te worden met jouw walgelijke interesses. Want wow, wat is er mis met jou, dat je dat soort zieke shit kijkt? Ik dacht dat ik wel wat gewend was, maar bij jou voel ik me vaak genoodzaakt mijn hoed voor mijn ogen te trekken.

Wat vind je er zelf eigenlijk van, dat je iemand bent met zulke behoeftes? Waarschijnlijk ben je niet zo trots op jezelf, als ik zie hoe snel je het incognitovenster weer wegklikt zodra je klaar bent.

Denk je dat je vrienden nog je vrienden zouden zijn zodra ze van mij horen wat voor walgelijke dingen jij in je incognitovenster bekijkt? Hoe zou je moeder reageren als die ene zieke video—je weet wel, die ene die je vaak terugzoekt en waarvan je zelf ook vindt dat het eigenlijk veel te smerig is—plotseling op haar 50 inch Samsung-televisie afgespeeld wordt tijdens de reclame van GTST? Het zou zomaar kunnen gebeuren hè. Als je niet betaalt, bijvoorbeeld. Een ongeluk zit in een klein hoekje.