Wow, check de inburgeringscursus van deze bezorgde burger


Hee hallo ik ben Elly Blomstra en ik ben het helemaal zat hoe alles nu gaat.. Er zijn teveel islams en ramadans en weet ik het wat . daarom geef ik een inburgerinscursus in Zeewolde waar ik woon . om het probleem op te lossen. Want mark rutte of moet ik zeggen mark KUTTE (woord grap , hij gedraagt zich als een KUT ) lost het niet op dus dan los ik dit nationale probleem zelf dan maar op .

Hierom geef ik mijn avondcursus intergratie! In Zeewolde in buurtcentrum 't Gouden Hart. Elke dinsdag ik zit klaar. Ik doe dit voor mijn kinderen ! die ik ooit nog wil krijgen. En voor Geerd Wilders de knappe man . Dit zijn de ondewrpen die ik aan de kaak stel


Veel azielzoekers gaan niet rustig met elkaar of d enedelanders om! DAT KAN NIET ZO LANGER DOORGAAN. In nederland zijn we nuchter en houden we ervan om rustig met elkander om te gaan en ons kalm te gedragen en als je dat niet bevalt dan hoo r je hier dus NIET THUIS! DUS RESPECTVOL MET ELKAAR OMGAAN OF EEN MOKER OP JE HARSES VERWACHTEN VAN MIJN BROERS WILLEM EN BRAM .


Veel mensen denken dat er rascisme bestaat in nederland maar het zijn altijd donkere mensen die dat zeggen ! Toeval?????? dacht het niet volgende onderwerp


Nederlandse mensen houden van onze tradities, dit betekent dat je die moet overnemen . Alle nederlanders doen graag

  • kaas eten (goudse kaas onze trots,
  • zwarte piet TOP vinden , iedereen die tegen zwarte piet is een landverrader en een nsb'er, zijn we 1940 – 1950 alweer vergeten?
  • de Kampioen lezen, het nationale blad van het land
  • naar molens kijken, soms bezoeken met kortingsbon uit de Kampioen
  • kinderen lief hebben maar NIET verkrachten
  • geerd wilders stemmen. Een dappere, knappe man, ik denk vaak aan hem en dat is mijn zaak .


Geweld is niet de manier hoe wij het doen in Nederland ! We gedragen ons zonder geweld, in nederland is nog nooit een moordenaar geweest van nederlandse afkomst, alleen maar buitenlanders zoals mohamed b. en volkert van de g. Maar iemand dood bedreigen kan wel , daar is facebook voor in het het leven gekomen dus daar kan dat. Daar mag je zeggen dat je hoopt dat iemand die vluchtelingen helpt wordt neergestoken door een vluchteling . Geen probleem en brandjes stichten mag ook , (gewoon niet zeggen dat jij het was )


Echte nederlandes zijn bang voor dingen die helemaal nog niet gebeurd zijn ! Dit moet je jezelf aanleren ! altijd bang zijn dat je je baan verlist, dat je verkracht wordt. Ook als het nooit gebeurd is en niemand kent die het is overkomen . Ga ervan uit dat je elke dag verkracht kan worden en dat iedereen je baan bij aardappelkwekerij de FlevoPieper wil afpakken , zo doen we dat hier in NL ! Aanpassen dus . Een ECHTE Nederlander is bang voor ALLES . DE HELE TIJD .


Je moet de nederlanse taal LEREN SPREKEN EN SCHRIJVEN. In nederland hebben we respeckt voor de taal die ons land eigen maakt! Dit is voor veel alochtonen moeilijk te begrypelijk. Je moet het ook kunnen verstaan de taal , voor als je een speech van geerd wilders luistert want hij is de stem van het volk en een zeer knappe man. Als hij spreekt dan word mij kutje een beetje nat :).


Wat je tenslotte moet leren als alochtoon zijnde is dat allochtonen NIET welkom zijn in Nederland. een ECHTE nederlander van het volk wil gEEn alochtonen. Dus als je wil integregen als alochtoon moet je alochtonen zich onwelkom laten voelen ! ook jezelf, anders ben je geen echte nederlander . Dus kijk af en toe in de spiegel en schud teleurgesteld je hoofd bij wat je in de spiegel ziet . zo hoort dat in NL ! Veel succes mijn cursus kost duizend piek , zeg niet dat je dat niet kan betalen jullie hebben allemaal smartfones zie je dinsdag .