De dappere mensen die gewoon moeten werken op deze prachtige dag

Het is vandaag niet voor iedereen feest.

LiedewijLiedewij heeft het druk vandaag, maar houdt alsnog WhatsApp scherp in de gaten. De groep 'Chicktalkkk' met haar beste vriendinnen is vanmiddag namelijk geëxplodeerd. De meiden zijn met z'n allen het terras op. Maar Liedewij kan niet, want zij moet gewoon werken. Ze wil eigenlijk niet weten wat ze allemaal mist, maar toch kan ze het niet laten om meteen naar haar telefoon te graaien zodra er weer iets in de groep gezet wordt. Een foto van een tafeltje vol heerlijk verfrissende witbiertjes snijdt in haar ziel. Liedewij spuugt een slok van haar slappe kop Dekamarkt-thee uit als ze de groepsfoto ziet die nu gestuurd wordt. Hebben ze die bitch Heleen ook gevraagd om te komen???!?!

AnoukAnouk is barista en staat op deze heerlijke dag achter de balie bij koffiebar Beanz te wachten tot er een klant komt. Maar iedere potentiële koffiedrinker zit op het zonnige terras van het café aan de overkant. Haar vrienden zijn met z'n allen naar het strand, maar Anouk kwam niet onder haar shift uit. Ze liket de foto's die haar vrienden op Instagram zetten expres niet. Ze maakt de brandschone bar maar weer eens schoon en wringt haar schoonmaakdoekje zo hard uit dat haar handen er bijna van gaan bloeden.

RemcoRemco is assistent operational lead bij een internationaal opererend containerbedrijf, en heeft gister extra hard gewerkt zodat hij vandaag z'n kleine neefjes mee kon nemen naar het park. Maar hij mocht geen vrij, want volgens de regels moet je minimaal zeven dagen van tevoren aangeven dat je een vakantiedag op wilt nemen. Remco heeft niks te doen op kantoor vandaag. Hij is aan het Candy Crushen terwijl hij fantaseert over hoe hij zijn leidinggevende langzaam, heel langzaam wurgt. Remco was net van plan te gaan masturberen op het toilet, maar toen hij eenmaal wilde beginnen vond hij het toch net iets te vies om dat te doen in dezelfde ruimte als waar Harm van accounting poept.

TessaTessa werd op deze heerlijke lentedag wakker van de zon op haar bolletje. Ze keek naar buiten en kreeg een fantastisch idee. Ze pakte haar telefoon en zette dit voorstel in de chatgroep van haar en haar beste vriendinnen: "omg u guys... ik heb n goed plan... zullen we naar een dubbeluur wiskunde vanmiddag? :D" Julia, Noa en Romy reageerden alle drie dolenthousiast. Dus daar zit onze Tessa nu, gepassioneerd te leren over de binomiale verdeling, met de zonwering naar beneden. Een onvergetelijke dag in het leven van deze tiener!