Dit is hoe elk huisfeest er tijdens de lockdown aan toegaat!

Als je in een studentenkrot woont heb je tijdens COVID tenminste nog een bubbel van at least tien huisgenoten. Aangezien jullie tijdens de vorige lockdown al alle soa’s aan elkaar hebben doorgespoten, is het nu tijd om het zuurgeleende geld stuk te slaan aan de enige lit huisfissa van de straat!

Huisie kleuren en fusie opfleuren

Met een geleende beamer en acht liter chea pass Action acrylverf kalken jullie de hoofden van koelbloedige massamoordenaars als Kim Jong-Un en Joseph Stalin netjes op de muren. Het thema dictators slaat zó goed aan dat de helft van het huis ‘s middags al saluerend door de gangen slentert. Omdat het filmpje van Katy hierover lekt, kunnen jullie een politieke carrière anders dan bij Forum op hun bierpens schrijven!

Beuken met die speakers!

Chris en Ewoud zijn al bezopen, want toen zij weggingen om ‘boodschappen te doen’, waren ze natuurlijk stiekem aan het pilshakken. De feut van PicNic zet de kratten Heinies toch wel netjes op de stoep. De gehuurde Pioneer DJ-set, die niemand echt kan hanteren, wordt meteen op standje neuk je moeder gedraaid. Hierdoor trilt die meurende asbak zo op de voet van Cynthia, die met een open vleeswond meteen de huisartsenpost van haar ex-scharrel kan bezoeken.

Snuiven tot je erbij neervalt!

‘Oh kut! We moeten ook nog avondeten!’ roept de inmiddels halftamme Jonathan rond een uurtje of acht. Gelukkig telt liquid dinner ook en dus komt Anne-Fleur met een fles Bokma Jenever op de proppen. Ondertussen heeft buurvrouw Janneke al zes keer tevergeefs geappt naar de zogenaamd verantwoordelijke huissjaars Joep, maar die is tijdens een sessie coke snuiven met zijn smoel in de wc belandt en geeft geen gehoor.

Apocalypse nou?!

‘Fuck de avondklok, iiiih’, blèrt nestor Van Gelder terwijl hij één minuut over negen naar buiten hobbelt. Binnen dertig seconden staat de held van de avond weer binnen en plant zijn luie dikke reet meteen in bed. Edouard heeft ondertussen een kwade dronk en slaat met een losgetrokken stoelpoot de gele voortanden van de maffende Emiel aan diggelen. Hierop trekt de hypersensitieve Merel zich terug naar haar kamer om een ouderwets portie te emojanken. Niet veel later takelt iedereen af, nadat ze de besmeurde Kim Jong-Un nog een kus op het hoofd geven. Volgende week een nieuwe editie!

Deze artikelen passen ook bij je swag!

Dit is hoe het er écht aan toegaat bij een hockeyvereniging
Zo verloopt je eerste jaar als feut bij het corps
Waarom verloopt letterlijk ieder 21-diner hetzelfde?