Deze baby's leggen uit waarom ze zo hard janken in je vliegtuig

Beeld: Hanna Whittle

We worden allemaal weleens opgescheept met een blèrende baby in het vliegtuig. Maar wat gaat er eigenlijk om in hun kletsnatte, rood aangelopen schreeuwhoofden? We vroegen het ze.

Sansa (0) is absoluut van plan de volledige 8 uur naar New York te blijven huilen.


"Luister, ik ben helemaal niet verdrietig, ik mag jullie gewoon niet en wil simpelweg jullie vlucht verzieken. Ik ergerde me dood aan hoe jullie bij de gate al twintig minuten van tevoren in de rij gingen staan. Oh ja: en wie het waagt om te applaudisseren zodra we landen, krijgt dit natte vliegtuigbroodje van € 8,95 tegen z'n mik."

Rim (0) zit niet vlak naast je op deze vlucht naar Napels, maar zo voelt het dus wel.


"Darling darling darling. Wat klaag je nu toch over mij? Je hoort toch ook de hele tijd de vliegtuigmotor loeien, en anders wel die luide, onophoudelijke aankondigingen van de piloot en stewards? En is mijn gejank echt erger dan jouw 'comfortabele vliegkleding'? Die pluizige joggingbroek en die verwassen trui van Oxford University, ugh, zo ergerlijk! Leuk dat je een keer in de giftshop van Oxford University bent geweest, maar waarom val je mijn onschuldige netvliezen daarmee lastig, schat?"

Wolk (0) zit ook op deze vlucht naar Val Thorens en dat zul jij weten ook.


"Heeft niemand anders het skere aanbod van de in-flight-entertainment gezien ofzo? The Hobbit 2 en vijf niet-chronologische afleveringen van Friends. Sjongejonge. Jajaja, Monica houdt van schoonmaken, ontzettend grappig, nu weten we het wel. Waarom ben ik de enige die jankt?"

Pita (0) haalt 100 decibel op je vlucht naar Mallorca.


"Yoooo, ik ga niet tegen je liegen man, ik wil mezelf net zo min op deze vlucht hebben als jij. Alsof ik me überhaupt iets ga herinneren van dit weekje Mallorca? Ik ben een baby?! Ik maak nog niet eens herinneringen aan man. Maar dat maakt m'n moeder niks uit, ik moest per se mee omdat "de babysitter het te druk heeft met op papa's plassertje zitten." Whatever that means. Voel me niet goed man. M'n moeder heeft me net een kalmeringspilletje gegeven en ik kan mijn gezicht niet meer voelen. Ohhhhh shit, here comes de vreetkick, heb je Pringles? Heeft iemand Pringles?"