Wow! Er zijn nog steeds mensen die een Hotmail-adres hebben!

Iedereen kent die rilling die door je heen gaat wanneer je wordt gemaild door een Hotmail-adres. En nu er eindelijk stofzuigers zonder stofzuigerzakken zijn, is de tijd dan ook eindelijk aangebroken om definitief afscheid te nemen van alle Hotmail-accounts.

Vooral op professioneel vlak gaat er echt veel te veel mis dankzij Hotmail. Er wordt in Nederland nog dagelijks gesolliciteerd met een Hotmail-adres, zónder dat iemand rekening houdt met alle HR-medewerkers die lijden onder ondoordachte emailkeuzes zoals die van princessbitchjolanda_2002@hotmail.com. Jolanda kon destijds niet voorspellen dat er ook andere jaartallen na 2002 zouden komen. En al helemaal niet dat ze zich 13 jaar later niet perse meer zou identificeren met een princessbitch uit 2002. Maar de kracht om een degelijk, professioneel Gmail-account aan te maken met haar voor- en achternaam kon ze in die 13 jaar niet vinden. Jolanda is niet de enige.

Print daarom onderstaand stappenplan voor alle Hotmail-gebruikers in je omgeving uit en stop het in hun fysieke brievenbus. Hotmail ondersteunt tenslotte nog steeds geen .jpg.