Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Kreeft, Weegschaal of Waterman bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

######♈ Ram Als je vooruit wilt komen, moet je ervoor zorgen dat je opvalt. Trek bijvoorbeeld eens géén Divided of L.O.G.G. effen t-shirts aan die je in 2004 bij de H&M Man in Nijmegen hebt gekocht.
♊ Tweelingen

Jij en je partner zitten in een moeilijke fase van jullie relatie. Net als jij vindt ook hij romantiek essentieel en dé sleutel tot een gelukkig leven. Bedenk alleen goed dat je allebei Nederlands bent en dat romantiek daarom iets inhoudt als: "Ben je afgevallen schatje? Weet het niet zeker hoor! Oh nee, grapje! Jurkje maakt je wel slanker hoor! Optische illusie haha! Victor Mids eat your heart out!"

♌ Leeuw

In het oude Egypte probeerden Leeuwen al zo veel mogelijk op hun voeding te letten. Zij lieten de vette hap staan voor een gezonde shake. Ze vragen je een voorbeeld aan hen te nemen.

♎ Weegschaal

Vandaag is de dag dat je per ongeluk 300 euro aan kleding bestelt. Niets daarvan past.

♏ Schorpioen

Jouw spirituele dier is een rat. Mensen zijn bang voor je en hebben het liefst dat je doodgaat.

♐ Boogschutter

Oei, de achttien manen van de nog onontdekte planeet Brietoris staan behoorlijk ongunstig deze week. Dit kan heel goed betekenen dat zangeres Maan (12) volgend jaar mee zal doen aan het Eurovisie Songfestival.

♑ Steenbok

Je zal dit weekend een blond meisje met Nike Air Max 97 Metallic's tegenkomen op een festival in natuurgebied dat tot voor kort mooi was. Jullie wisselen geen woord met elkaar.

♒ Waterman

Happy smiley! Vandaag ontvang je een Instagram-like van je favoriete pornoster uit Los Angeles. Als je doorklikt blijkt het echter een spam-account te zijn. 📱 #win #free #iphone7 #followback #followforfollow #likeforlike📱

♓ Vissen

Derek Ogilvie heeft ooit gezegd dat alle vissen vuile klootzakken zijn. Hij is later ontmaskerd, dus of het waar is, wie zal het zeggen!

♍ Maagd

Je voelt deze week de drang om iets te bereiken in je leven. Als je gewoon je best doet dan zul je al een heel eind komen. Of je komt in een zeer ongelukkig verkeersongeval terecht met een bus en zal het leven laten. Toch proberen hoor!

♋ Kreeft

Je wordt ergens deze week gebeld door een onbekend nummer. Niet opnemen! Het is je oude basisschoolvriend Rik die koffie met je wil drinken. Tip: blokkeer zijn nummer en verwijder hem van al je sociale media. Opgeruimd staat netjes.

♉ Stier

De Kleine Beer en de Grote Beer staan vannacht ongekend dichtbij elkaar. Dat betekent eigenlijk voor de rest niks voor jou.