Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Schorpioen, Boogschutter of Steenbok bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

######♈ Ram Als we de Astro-tv uitzending van vanmiddag mogen geloven staan jouw kaarten vandaag in het teken van Albanië en de dood. Pjesa tjetër në paqe!
♊ Tweelingen

Wow! Dit is de week dat Griekse godin Asbestia in 9455 voor Christus last kreeg van een vervelend kuchje. Stop zo snel mogelijk met roken. Asbestia werd nooit meer wakker.

♌ Leeuw

Oei, Ronald; de beroemde ster van de financiën, staat bijzonder gunstig tegenover zijn moederplaneet Pluto. Download snel de Appie-app en kijk wat jouw persoonlijke Bonus-aanbiedingen voor deze week zijn!

♎ Weegschaal

Bijzonder medium Bratislavko werd vanochtend wakker met een stijve nek. Dat betekent meestal dat Weegschalen deze week geen erectie kunnen krijgen!

♏ Schorpioen

Sugar Lee Hooper wenst alle Schorpioenen een spetterende middag toe vanuit de hemel!

♐ Boogschutter

Volgens Anubis - de Egyptische god van het balsemen van de doden, ontdek jij vandaag een splinternieuwe moedervlek op je onderarm. Het is ofwel nieuw collectersitem ofwel een brandende huidkanker waar je nog een tijdje last van gaat hebben.

♑ Steenbok

Ah, de Steenbok. Je bent een rusteloos wrak deze week. Probeer eens een dagje thuis te werken. Of, zoals thuiswerken voor 98% van de bevolking betekent, lekker betaald op de bank liggen en Game of Thrones seizoen 6 op repeat zetten.

♒ Waterman

Zeg vandaag wat je te zeggen hebt, je bent heus wel slim. Maar pas op voor betweterigheid. Zo ben je al je middelbare schoolvrienden vergeten, weet je nog?

♓ Vissen

Vissen staan bekend als zeer onbetrouwbare types. Daarom denkt jouw baas dat je geld uit de kassalade op je werk hebt gestolen en zal hij ergens deze week aangifte doen tegen diefstal. Al het spaargeld wat je hebt zal opgaan aan peperdure advocaten die jouw onschuld moeten gaan bewijzen.

♍ Maagd

Op de Noordpool van Mercurius is water gevonden. Dat betekent voor jou dat je deze week verdrinkt omdat je zo'n lui kind was dat je niet eens je A-diploma gehaald hebt. Balen.

♋ Kreeft

Een kreeft heeft scharen. Doordat tijdens het begin van onze jaartelling de zon tijdens de zonnewende op de Kreeftskeerkring in het sterrenbeeld Kreeft stond, is er besloten dat jij 2017 jaar later jouw lesbische kant gaat ontdekken. Jij zal ergens deze week gaan scharen. Geniet!

♉ Stier

Volgens de Griekse mythologie verander jij deze week in een Minotaurus. Succes daarmee.

Tot volgende week!