Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Kreeft, Steenbok of Tweelingen bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Omdat Saturnus jou vannacht gunstig gezind was, kun je vandaag met minimale inzet enorm veel voor elkaar krijgen. Meld je ziek voor werk en loop naar de Dirk bij jou om de hoek, voor de ingang ligt een goed gevulde portemonnee die iemand heeft verloren. Geniet van je gratis loon!

♉ Stier

Volgens zonnegod Apollo zal een vreemdeling uit het Verre Oosten je vandaag vragen naar babyvoeding en waar dit product precies te verkrijgen is. Als jij niet hapt, zal hij overgaan tot verbaal geweld.

♊ Tweelingen

Tweelingen zijn heel flexibel en nieuwsgierig. Net als ratten. Kijk dus niet raar op als iemand je vandaag aan een plakstrip probeert op te hangen, je elektrocuteert of je probeert te lokken met pindakaas om je vervolgens te dwingen aluminiumfolie op te eten tot je maag scheurt.

♋ Kreeft

Vandaag helpt de maan je om dingen uit te proberen die zich buiten je comfortzone bevinden. Begin bijvoorbeeld eens aan een master filantropisch entrepreneurship, een gezellige lening of een plezierig naaldje heroïne!

♌ Leeuw

Vandaag zijn er een aantal sterren extra helder en als je goed kijkt kan je in de heldere sterren de manen van een leeuw herkennen. Dat betekent voor jou dat je deze periode extreem veel last hebt van een kriebelende hoofdhuid. Misschien even checken op luizen dus.

♍ Maagd

Maagden zijn over het algemeen efficiënt en flexibel. En met flexibel bedoelen de mythische wezens dat jij absoluut een carrière als contortionist van de grond moet proberen te krijgen. Succes!

♎ Weegschaal

Jij als weegschaal bent mentaal gezien altijd in balans, geniet daarvan! Lichamelijk gezien ben je helaas wat minder in balans. Artemis heeft allang gezien dat je al jaren kampt met morbide obesitas. Vetzeug.

♏ Schorpioen

Wijngodin Amethyst raad je aan om een keer te investeren in een dure fles Malbec in plaats van jezelf elke donderdag naar de kanker te zuipen met tequila shotjes.

♐ Boogschutter

Volgens eeuwenoude Slavische mythologie staan Boogschutters er om bekend rond deze tijd van het jaar stelselmatig met tandenrot te maken te krijgen. Investeer in een tube Paradontax om de geur te verhullen.

♑ Steenbok

Wees deze week voorzichtig met het slaan van kinderen. Niet iedereen staat open voor het idee.

♒ Waterman

Steenbok, dit wordt een heerlijke week voor jou! Je kiest eindelijk voor jezelf, je innerlijke rust en lichamelijk comfort. Kijk wel uit dat je laptop geen brandwonden op je blote buik achterlaat.

♓ Vissen

De meteoor van de opticiens, Jamai Lohman, staat bijzonder gunstig voor jou deze week. Schroom niet om eens te investeren in een trendy montuur of een afspraak met de lenzenspecialist!