Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt+ VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Waterman, Vissen of Weegschaal bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Er is laatst een nieuw sterrenstelsel ontdekt waar maarliefst zeven planeten zijn die lijken op de aarde. Drie daarvan zouden bewoond kunnen zijn. Het staat in de sterren geschreven dat jij per direct naar één van deze planeten moet verhuizen zodat niemand ooit meer met jouw grafkop geconfronteerd hoeft te worden.

♉ Stier

Als jij deze week per toeval een vallende ster ziet zal deze jou bevruchten met een pestkankertumor. Meteorieten tellen niet mee.

♊ Tweelingen

De Chinese astrologie die tot stand kwam in de Han-dynastie in de 2e eeuw na Christus vertelt jou dat je ex kontseks heeft met je beste vriend.

♋ Kreeft

Astromantie is een ander woord voor astrologie. Dat betekent dat er iemand in je nabije omgeving zal sterven aan een ontstoken vleeswond, opgelopen tijdens het ponyrijden in Ponypark Slagharen naar aanleiding van het filmpje van Arjen Lubach.

♌ Leeuw

Met een beetje fantasie lijkt dit paarse plaatje hierboven dat bij jouw sterrenbeeld hoort op een piemel en ook op een zaadcel. De sterren hebben hiermee bepaald dat je kinderloos het graf in gaat.

♍ Maagd

De stand van de maan zegt dat je deze week gewoon elke dag van 9 tot 5 op kantoor gaat zitten en in de avond een saai programma kijkt op npo. In het weekend ga je koffie drinken met een oude bekende die je eigenlijk niet wil zien. Saai dus.

♎ Weegschaal

Jouw sterrenbeeld is het zevende teken op de dierenriem. Zeven is een geluksgetal. Maar niet voor jou want jij breekt deze week al je ledematen en komt terecht in de Ziektewet.

♏ Schorpioen

De sterrenwichelarij heeft jouw lot bepaald. Je nieuwe baan is vlogger en dit zul jij zijn tot in den dood.

♐ Boogschutter

Wetenschappers hebben de astrologie weggezet als een pseudowetenschap. Als straf moet jij de hele week rondlopen met natte sokken in je schoenen.

♑ Steenbok

De beweging van de hemellichamen rond de zon zijn het er niet mee eens dat mens een leeftijd kan bereiken boven de zestig. Al jouw familieleden boven de zestig zullen daarom deze week op onverklaarbare wijze sterven. De Godin Themis heeft verklaard dat dit voornamelijk ter voorkoming van de overbevolking van onze planeet is. Gelukkig vertrekken ook alle rammen deze week naar een andere planeet (zie nummer 1 van deze horoscoop: Ram).

♒ Waterman

De stand van de Zon tijdens jouw geboorte heeft er voor gezorgd dat de zonnebrand die jij deze week gebruikt op magische wijze zal verspringen naar factor 0. Je zal op sommige plekken op jouw lichaam eerstegraads brandwonden oplopen.

♓ Vissen

De vissen in de zee sterven aan overtollig plastic. Jouw sterrenbeeld is vissen. Astro TV heeft voorspeld dat jij deze week stikt in een stukje plastic.