Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Stier, Schropioen of Leeuw bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Deze week staat een van je overgrootvaderen op uit zijn graf! En die komt bij jou aankloppen, op zoek naar kost en inwoning. Awkward! Het advies van de sterren is om vooral normaal tegen hem te doen en hem af en toe stilletjes een Ohra-folder toe te schuiven.

♉ Stier

We lezen in de sterren dat je vorige week opeens uit het niks braille kon lezen! Dat talent is inmiddels alweer verdwenen. Wat jammer dat je er niks van gemerkt hebt! Je had er echt gek geld mee kunnen verdienen ouwe.

♊ Tweelingen

Kijk in de contacten van je telefoon en tel hoeveel Sanders je kent. Doe dit getal keer 7. Haal er 2 vanaf. Dit is hoeveel graden het dinsdag wordt. Geldt niet alleen voor Tweelingen dit! Sorry, volgende week weer een écht persoonlijke horoscoop.

♋ Kreeft

Dat ene filmpje waarin jij in de mond van je geliefde kotst tijdens een optreden van Beach House op Lowlands gaat viral deze week. Grijp die faam met beide handen aan, schat. Make that money.

♌ Leeuw

Eerst keek alleen je vader op je neer, maar sinds deze week je moeder ook!

♍ Maagd

Deze week struikel je over een soort van gek metalen uitsteeksel in de stoep. Je klaagt de gemeente aan, die zegt dat je gelijk hebt en je een schadevergoeding wil aanbieden van dertigduizend euro. Je zegt nee. Het metalen uitsteeksel in de stoep klaagt vervolgens jou aan wegens domheid.

♎ Weegschaal

Je besluit naar een rave te gaan, maar wil niet drinken, omdat je een tijdje rustig aan wilt doen met alcohol. En het gaat je best goed af! Je neemt zeven pillen en belandt met een geëxplodeerde maag in het ziekenhuis, maar je bent niet ladderzat geworden zoals anders het geval zou zijn! Je ouders glimmen van trots tijdens hun ziekenbezoek.

♏ Schorpioen

De sterren zijn niet heel duidelijk over de details, maar ERGENS in de komende week zul je een aardappelproduct eten.

♐ Boogschutter

Ken je een Marjan? Want zij gaat dood deze week. Ken je geen Marjan? Dan ga jij dood, srry.

♑ Steenbok

Deze week neem je een hond. Je geeft hem een ludieke naam, zoals 'Fikkie', maar de meeste vrienden snappen niet dat je het ironisch bedoelt en vinden je onorigineel. Dit spreken ze echter niet tegen je uit, om je gevoelens te sparen. Ze uiten dit door je nooit meer te bellen.

♒ Waterman

Je op één na lievelingschips is in de Bonus deze week. Een metafoor voor je hele leven eigenlijk.

♓ Vissen

Je woonplaats wordt aangevallen door een gigantisch monster dat uit de Noordzee is komen kruipen! Je hoopte altijd dat je in zo'n situatie met een bonte groep willekeurige mensen op de vlucht zou slaan en allerlei doldwaze avonturen zou beleven, maar in plaats daarvan krijg je diarree en sluit je jezelf op in je berging.