Lees hier jouw wekelijkse horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Deze week een persoonlijke horoscoop voor de Boogschutters, de Tweelingen en de Steenbokken onder ons. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

In de sterrenhemel is vandaag een patroon te zien. Als je denkbeeldige lijnen trekt tussen de sterren op het zuiden, zie je de hoorns van een dorstige Ram. Dit teken symboliseert de ontembare honger naar pik waar je vandaag last van zult hebben.

♉ Stier

Je bent super sociaal vandaag. Je fladdert van de ene netwerkborrel naar de andere. De financiële meevallers vliegen je om de oren, het leven zit je mee. Toch adviseren de sterren je weer eens bij je demente opa langs te gaan. Er is alwéér niemand langs geweest om zijn incontinentieslip te verschonen.

♋ Kreeft

Terwijl veel mensen om je heen in een winterdipje zitten, kom jij erachter dat je meer weg hebt van Robert ten Brink dan je ooit had durven dromen.

♌ Leeuw

Neptunus heeft ons in de oren gefluisterd dat de Leeuw deze week onderhevig is aan een zware lekkage. De watergod heeft echter niet verteld of het gaat plaatsvinden in je huis of in je broekje tijdens een belangrijke presentatie. Het leven zit vol verrassingen!

♍ Maagd

Stort je vandaag op die kunstzinnige hobby waar je vroeger zoveel plezier aan beleefde: tot bloedens toe vingeren.

♎ Weegschaal

Maandag is de dag dat jij op je sterrenbeeld moet gaan staan. Je zult erachter komen wat twintig donuts per week met een mensenleven doen.

♏ Schorpioen

Saturnus (jouw belangrijkste planeet) heeft een belangrijke taak voor jou in petto. Hij wil dat je je in februari publiekelijk hard maakt voor mannen met een (te) nauwe voorhuid die daar he-le-maal niks aan kunnen doen.

♒ Waterman

Er zit jou al een tijdje iets dwars, alsof een knaagdier je ziel van binnenuit oppeuzelt. Maar geef niet op! Er is licht aan het einde van de horizon. Het wordt namelijk weer eb, en zo kan de bevolking van Ameland weer te voet richting het vasteland. Bij nader inzien betekent dit voor jou eigenlijk niks. Sorry.

♓ Vissen

De Aurora Borealis is deze week te bezichtigen in het noorden van Zweden, één van de wonderschone natuurverschijnselen van Moeder Aarde. Jij bent daar niet bij, Vis.