Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf morgen wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

De magnitude schijnbaarheid van een verre ster begint dof te worden. En dat straal jij weer af op jouw omgeving. Neem het initiatief in eigen hand! Tijd om je eigen ster weer eens te bleken.

♊ Tweelingen

Neptunus en Venus zijn in de overgang. Dit leidt tot een hoop gekibbel met de Zon. Verwacht dus veel gezeik aan je oren.

♌ Leeuw

Pas komende week goed op. Onze waarnemer Zenith voorziet ongewenste uitnodigingen dankzij chaos boven op de hemelbol Sluit jezelf komende weken af van alles en iedereen. Dan hoef je niet naar die verjaardag van het dochtertje van je zwager.

♎ Weegschaal

Meerdere nevels trekken naar elkaar toe. Deze neerwaartse beweging zal ervoor zorgen dat alle draadjes van je oordopjes, opladers en alle andere elektronische apparatuur innig met elkaar verwikkeld raken.

♏ Schorpioen

Een rode reus in een ver onontdekt zonnestelsel staat op knappen. Kap eens met knikkers in je neus douwen. Daar ben je nu echt te oud voor.

♐ Boogschutter

Hè-hè de synodische periode zit er weer bijna op. Verbreed je horizon en hef Adblocker Pro eens op. Kijken wat er dan allemaal op je pad komt.

♑ Steenbok

Door een neerdalende, ongunstige stralingsdruk voel jij je de hele week een opgejaagd stuk wild. Bezoek een Chinese massagesalon, laat je verrassen en kom lekker los.

♒ Waterman

Medium Tineke voelt nattigheid. Of dat komt door aankomend gevaar of omdat ze al enige tijd van onder lekt is nog niet helemaal duidelijk.

♓ Vissen

Dankzij botsende meteoren in de Virgocluster en de daaruit voortvloeiende rimpelingen in het intergalactische vaarwater staat er van alles te gebeuren. Succes ermee!

♍ Maagd

Een ingegroeide teennagel stuurt subliminale boodschappen naar je onderbewustzijn. Laat je niet verleiden tot deze onreine gedachten en gevoelens. Cleanse jezelf met het drinken zoveel mogelijk kamillethee.

♋ Kreeft

Waarzegster Rita porde met een pincet in haar etterende likdoorn en zag een profetie in de uit haar eksteroog ontploffende pus komen. Je hele leven zal uitlopen op een grote teleurstelling.

♉ Stier

Oei. Een ontploffing in de chromosfeer van de zon. Je zult in een dronken, hitsige bui je oude vlam WhatsAppen. Kansloos klotekind ben je ook.

VIND JE OOK LEUK:
Dit zijn de 10 meest typische kapsels van Nederlandse vrouwen