Lees hier jouw wekelijkse horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Kreeft, Maagd of Stier bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Voor jou kan deze week totaal anders uitpakken dat je had gedacht. Houd rekening met een 'saldo niet toereikend' in een volle supermarkt en een 'sorry liefje, ik word gewoon niet meer nat van je' van je vriendin.

♊ Tweelingen

Ga je vandaag met de auto richting Den Haag? Volgens Zeus staan ze te flitsen op de A12 bij hectometerpaaltje 3,3. Houd daar rekening mee.

♌ Leeuw

Een verdrongen vriend uit het verleden gaat je vandaag proberen kapot te maken. Houd alle ramen en deuren gesloten.

♎ Weegschaal

De Weegschaal is zo ambitieus dat hij al zijn vrienden jaloers maakt met hoeveel sollicitatiebrieven eruit gaan per week en hoeveel netwerkborrels hij bijwoont. Hij heeft echter niet door dat 'ambitieus zijn' niet 'succesvol' betekent. In Astrologie Nieuwe Stijl duiden we ambitie als 'iets heel graag willen maar niet krijgen'.

♏ Schorpioen

Het lijkt een tijd vol tegenstrijdigheden. Aan de ene kant is jouw relatie top en aan de andere kant lijkt alles in de soep te lopen. Onthoud dat groeien met vallen en opstaan gepaard gaat. Letterlijk. Je flikkert morgen van de trap.

♐ Boogschutter

Volgens de Egyptische zonnegod Ra hebben een paar geeky tieners uit Maleisië je iCloud gekraakt en zitten ze op dit moment door je seksmapje te scrollen.

♑ Steenbok

De sterren pushen je vandaag om dingen te doen en te zeggen waar je later spijt van zult krijgen. Zo ga je je huisgenoot vandaag wijzen op zijn 'gore lichaamsgeuren' en stuur je je vader een appje met de boodschap 'zin om je te zien, zin in je kutje'. Het is niet jouw dag.

♒ Waterman

De engelen hebben inzichten gekregen in je studieschuld (33.602 euro en 58 cent). Ze maken zich ernstig zorgen.

♓ Vissen

De baan rond Jupiter is rond en wij kunnen je vast vertellen dat je die baan bij de Jumbo niet gekregen hebt.

Tot volgende week!