Dit is je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Je krijgt een brief van je middelbare school met daarin de zeer lullige woorden 'Jij bent tot nu toe nog steeds onze lelijkste leerling aller tijden.'

♊ Tweelingen

Je raakt seksueel opgewonden van een kat die op je schoot ligt en jou zachtjes masseert met z'n voorpoten. Je vertelt dit vertrouwelijk aan je therapeut, die het stiekem filmt en op YouTube zet. Je wordt zeer rijk en beroemd en je kat ook, al beseft die het begrijpelijkerwijs allemaal wat minder.

♌ Leeuw

Een goede vriend van je noemt zijn pasgeboren dochter 'Taliban', en je snapt er niks van, maar als je er naar vraagt, antwoordt hij dat de eerste keus van zijn vrouw 'Lit Yolo Bae' was. Taliban was haar tweede keus. En dan snap je het opeens.

♎ Weegschaal

Je stikt in een fruitproduct. We zeggen niet welke want je wordt bij Game of Thrones ook altijd razend van spoilers.

♏ Schorpioen

Alles wat er mis kan gaan in je leven gaat deze week mis, behalve je dood. Die gaat gewoon goed.

♐ Boogschutter

In een poging een zondebok aan te wijzen voor klimaatverandering geeft Mark Rutte jou er de schuld van, omdat je in 2012 een lege jampot bij het restafval hebt gedaan in plaats van in de glasbak. De hele wereld gaat erin mee en haat jou. Leonardo DiCaprio ook. Leonardo DiCaprio JUIST.

♑ Steenbok

Wegens inflatie stijgt de prijs van ricotta met 2 cent. Dit geldt voor iedereen en niet alleen voor jou, maar er staat deze week gewoon niks interessants in de sterren voor jou persoonlijk, sorry!

♒ Waterman

Woensdag ga jij lekker neuken!

♓ Vissen

Je kijkt eindelijk de drie Lord of the Rings-films en komt er achter dat dit verhaal van begin tot eind gebaseerd is op jouw leven. Je klaagt Peter Jackson en de familie Tolkien aan, maar je verliest de rechtszaak vanwege twee belangrijke verschillen: dat jij Frotto heet en je begeleidende tovenaar Gondel.

♍ Maagd

Je stoot op een festival je hoofd tegen een metalen balk en de rest van je leven ruikt alles voor jou naar makreel.

♋ Kreeft

Dinsdagochtend tussen 5 en 6 is witlof plotseling je lievelingseten, daarna is alles weer als vanouds.

♉ Stier

Je zult deze week beseffen dat je de rest van je leven alleen ongevéér zult weten wat een terp ook alweer is, en nooit precíes. Maar dat is prima, zucht je in de spiegel. Dat is prima.