Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

In grotten in Finland zijn eeuwenoude tekeningen gevonden van de ram. De ram wordt afgebeeld als woeste indringer die een gevaar vormt voor iedereen die z'n pad kruist. Overdenk dus nog eens of je relaties moet beginnen na één date waarvan je zegt 'omg zo intens, intiem en vertrouwd meteen, alsof ik hem al jaren ken!'

♊ Tweelingen

Persephone, de godin van het dodenrijk en het voorjaar, heeft maar één boodschap voor jou: "Haaaai, je overleden tante Rowena zit hier naast me. Ze zegt dat ze echt wel wist dat je jarenlang geld uit haar spaarpot jatte. Zo dement was ze nou ook weer niet."

♌ Leeuw

De goden denken dat het goed is voor jouw persoonlijke ontwikkeling als jij wordt blootgesteld aan een bosbrand.

♎ Weegschaal

Deze week wordt jij smoorverliefd op Lil' Kleine.

♏ Schorpioen

In de laatste aflevering van Game of Thrones zat een easter egg. Voor jou betekent dit voornamelijk dat je buik de laatste tijd de vorm begint aan te nemen van een reuze-paasei.

♐ Boogschutter

De riviergod Leucothea weet dat je liegt over dat je veganist bent. Ze weet dat jij stiekem kip eet in steegjes. Ergens deze week zal Leucothea stiekem een plakje rookvlees op je casinobrood leggen vlak voor jij een hap neemt en al je collega's kijken.

♑ Steenbok

Jij zult dit weekend een bezoekje brengen aan 'booming' Amsterdam-Noord. Sterkte!

♒ Waterman

Je zus is een nymfomane.

♓ Vissen

Gerard Joling heeft 265.000 likes op Facebook, wat doe jij verkeerd?

♍ Maagd

Xi Wangmu, de Chinese godin van de besmettelijke ziekten, heeft een irriterend plekje gespot in je linkerdij. Breng een bezoekje aan de GGD, maagd.

♋ Kreeft

Je hebt het al weken voelen aankomen en nu is het dan eindelijk zover: op maandag valt de volle maan in de dromenzone van je horoscoop. Dat heeft grote invloed op je onderbewuste. Blijf uit de buurt van kaasschaven en aardappelschilmesjes!

♉ Stier

Deze week ga jij een papieren tijdschrift kopen in een Bruna!

Oké sorry, dit kunnen zelfs wij niet geloven.