Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Hé Ram, haal die huidschilfers nou eens een keer uit je navel. Vinden we goor.

♊ Tweelingen

Lieve Tweelingen, Uranus biedt zo'n stabiele energie dat je keihard anaal genomen gaat worden door een Steenbok.

♌ Leeuw

De weg naar een orgasme is soms lang en zit soms vol hobbels, maar de Nieuwe Maan vergezelt Venus vandaag. Dat betekent verder helemaal niets voor jou.

♎ Weegschaal

Piets Weerbericht liegt je vanavond opnieuw voor. Stop trusting him!

♏ Schorpioen

Deze week ben jij het zonnetje in huis! Jouw glimlach werkt aanstekelijk en de twinkeling in je ogen doet iedereen smelten. Wie doet jou wat? Tong eens een vreemde als je bij de bushalte staat te wachten op lijn 21!

♐ Boogschutter

Neptunus heeft weer eens iets bijzonders voor jou in petto. Probeer eens een X te vormen met je drol.

♑ Steenbok

Noem je eerste kind Luna of Sterre. Ook als het een jongetje wordt.

♒ Waterman

Op de 5e dinsdag van deze maand zal jij je droompartner tegen het lijf lopen. Als dit om een of andere vreemde reden niet lukt, kun je er het beste maar gewoon een einde aan maken.

♓ Vissen

Oh Vissen. Heb je deze week wel gedoucht? Mensen op je werk zijn misschien niet al te snugger, maar dit hebben ze door. Werk daar aan. En probeer eens een gelletje in je haren te doen, lekker Hollands.

♍ Maagd

We hebben alle tarotkaarten aandachtig bestudeerd voor deze week, maar er zit helaas niks bij voor de Maagd. Heb jij weer.

♋ Kreeft

Volgens zonnegod Apollo krijg je aan het einde van deze maand een speciaal pakketje binnen. (Spoiler: ome Barry neemt je mee naar het WK Darts in Waalwijk! Je moet dus wel even kijken hoe je dat gaat doen met je meidenvakantie naar Lanzarote).

♉ Stier

Een handjevol Griekse monniken hebben voorspeld dat deze Prinsjesdag jouw laatste zal zijn.