Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Lieve Ram, vandaag ga jij iets leren over natuurkunde. Het gat in de ozonlaag is namelijk even hol als de jouwe na een lange sessie met je fuckbuddy. Daardoor hebben mensen tot in Australië last van huidproblemen.

♊ Tweelingen

In de sterrenhemel zijn vanavond al jouw vorige levens te zien! Zo zien we tijdens deze inspirerende gebeurtenis hoe jij op heroïsche wijze een geitje weet te redden voor hij zou worden vernietigd door de lavastromen in Pompeï. Ook verbouw je je eigen peulvruchten in het Joegoslavië van 1920. En zeker niet te missen: die keer dat je door een SS-maarschalk werd genomen in een steegje in Den Haag in '45!

♌ Leeuw

Volgens Judas ben je een fucking snitch.

♎ Weegschaal

In Slowakije wacht al jaren iemand op je.

Sorry meer kreeg ik echt niet door.

♏ Schorpioen

Zeus fluisterde mij in mijn oor dat jij de Whatsappberichtjes van je moeder eens zou moeten lezen. Schrik niet als je jouw oude scheikundedocent in haar lijst ziet staan inclusief blauwe vinkjes en de tekst: "heb weer zo fucking veel zin in jou schatje".

♐ Boogschutter

Je veterstrikdiploma verloopt binnenkort. Doe er wat aan.

♑ Steenbok

Arm, arm, steenbokje. Deze week zal jij stikken in een patatje oorlog die je hebt gehaald bij de friettent van Lil Kleine.

♒ Waterman

De Astro Angels voorspellen dat dit er goede energieën zijn op maandag, donderdag en vrijdag. Dit zijn precies de dagen waarop er aantrekkelijke aanbiedingen zijn in de Wibra. Go for it, girl!

♓ Vissen

Volgens een vervaagde, oude tattoo op de rechterkuit van Tiësto zal jij komende week in de dode hoek van een vrachtwagen terecht komen. Bereid je voor op letsel.

♍ Maagd

Koop deze week eens een Apple-product!

♋ Kreeft

Volgens de leer van Jacques d'Ancona is één op de vijf mensen biseksueel, ga eens bij jezelf ten rade over je intensieve relatie met je kleega'tje Geurt.

♉ Stier

Als je 'I Took a Pill in Ibiza' achteruit draait en luistert weet je wie John F. Kennedy heeft vermoord en of je die ene baan nou moet gaan aannemen of niet.