Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Doe eens mee aan de tombola in je lokale buurthuis! Je zal meerdere bejaarden ontmoeten die nog voor de volgende maan zullen overlijden.

♊ Tweelingen

Pluto, de planeet van de ongeremde seks, staat helemaal niet gunstig voor jou. Hou het licht uit en je sandalen aan.

♌ Leeuw

Lees ook deze week geen krantencolumns van randstedelingen met een pedante mening om je energie kalm en licht te houden.

♎ Weegschaal

Overweeg eens een andere subcultuur! Dit is een gunstige week voor jou om je te verdiepen in zeilsport of hiphop.

♏ Schorpioen

Volgens Saturnus heeft Gerard Joling deze week echt geen zin om een koffietje met je te doen. Knoop dat goed in je oren.

♐ Boogschutter

Boogschutters zijn van nature doemdenkers. Ons advies: zoek geen afleiding in een mindfulness cursus of mandala-workshop. Geef je er gewoon compleet aan over. Je leven is toch al naar de klote. Sorry we konden er echt niets beters van maken.

♑ Steenbok

Jij gaat deze week een bijzondere, life-changing ontmoeting hebben met een Schorpioen. Een echte trouwens, in je hotelkamer op Phuket, en hij steekt je morsdood.

♒ Waterman

In de sterrenhemel is deze week een exclusief patroon te zien dat maar één keer per jaar zichtbaar is. Als je lijnen trekt tussen alle sterren die je ziet, krijg je precies jouw pasje van Fit For Free, inclusief je naam en een compositietekening van je hoofd. Laat dit een waarschuwing zijn.

♓ Vissen

De bezorgster van Spare Rib Express zal je volgende week met haar elektrische fiets proberen aan te rijden. De band tussen jullie kan versterken als je deze agressieve Schorpioen een keer fooi geeft wanneer je weer een family special opvreet in je eentje.

♍ Maagd

Er hangen instabiele energieën die invloed hebben op de hoeveelheid bloed dat je zal menstrueren deze maand. Je moet nu echt afstappen van die huismerk tampons die pluisjes loslaten in je flamoes. Stap over op O.B. Tampons SuperPlus. Nu het nog kan!

♋ Kreeft

Mars zal de plooien in je gezicht deze week rechttrekken. Dit is een goed moment om wat selfies in het daglicht te nemen. Het liefst van de linkerkant van je gezicht. We beloven je dat de Instagramlikes zullen binnenstromen.

♉ Stier

Het eten van filet american bij volle maan zou wel eens de oorzaak kunnen zijn van je constante diarree aanvallen bij je schoonmoeder. Overweeg eens een boterham doordrenkt in pesto.