Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Boek deze week eens een luchtballonvaart via Groupon. Grote kans dat je niet neerstort.

♊ Tweelingen

Volgens het medium Jomanda is het zaak om je LinkedIn weer eens up te daten. Ze waarschuwt voor het vergaan van je carrière, zoals haar eigen carrière verging als een uitgebloeide paardenbloem.

♌ Leeuw

Hou je adem eens een keer níet in wanneer je levenspartner een scheet laat onder de fleecedeken waar jullie samen onder liggen tijdens het kijken van Game of Thrones.

♎ Weegschaal

Een entiteit zal met een vinger het woord 'VIES' op je ongewassen auto schrijven.

♏ Schorpioen

Volgens de Chinese dierenriem is dit de week van de paniekaanvallen. Bereid je voor op good fun!

♐ Boogschutter

Vandaag ga je schaterlachen om een Dumpert-filmpje. Wow! Ook ga je je tot het suïcidale aan toe beseffen dat dat het hoogtepunt van je maand was.

♑ Steenbok

In de sterren is te zien dat 2 op de 10 mannelijke Steenbokken een gevoelige eikel hebben en daar he-le-maal niets aan kunnen doen! Auw!

♒ Waterman

Deze week spreekt Zeus tot je: "Waarom blow je nog steeds zo veel, Richard? Je bent 32, dafuq!"

♓ Vissen

Heb je vandaag al een compliment gekregen dat je zo lekker ruikt? Dat kan kloppen. Er zijn aanwijzingen dat de vochten die jij produceert vandaag net wat lekkerder ruiken én smaken. Laat je likken!!!

♍ Maagd

Morgenochtend staat Mars net niet tegenover Pluto. Dit betekent dat de kans vrij groot is dat je stikt in je schoonmoeders aardappelgratin vanavond. Be careful.

♋ Kreeft

Je zal ervaren dat de zon veel invloed zal hebben op je krolse kat deze week. Het wordt echt tijd dat je dat beest eens laat neuken of castreren.

♉ Stier

De Grote Beer zorgt ervoor dat je kuthaar deze week extra hard groeit. De scheermesjes bij de Kruidvat zijn daardoor schaars.