Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Neptunus (dromen en illusies) werkt vandaag samen met Mars (actie en passie). Jij werkt vandaag vooral samen met je rechterhand.

♊ Tweelingen

Acceptatie is vandaag key voor jou. Accepteer nou dat je te snel saai en oud bent geworden (op je 23ste). Je gaat nooit meer uit en deelt toastjes met brie uit op kringverjaardagen.

♌ Leeuw

Deze week staat voor jou in het teken van vervreemding. Je verbreekt het contact met je naasten en begint een strandtent op de Filipijnen met altijd lekker weer, maar zonder omzet.

♎ Weegschaal

Volgens Uri Geller draag jij een groot geheim bij je (eentje zo beschamend dat als je familie erachter komt, alles uiteen zal spatten). En Uri kan het weten. Hij verdiende jarenlang tonnen met geld omdat hij zogenaamd lepels kon buigen met zijn brein.

♏ Schorpioen

Deze week zal iemand tegen je zeggen dat je op Christine van der Horst of Mari van de Ven lijkt. Als je niet weet wie dat zijn, stuur je tante een berichtje op Facebook, zij weet het wel.

♐ Boogschutter

De satellieten staan gunstig voor jou! Loop eens een kringloopwinkel binnen en ruik aan een gebruikt gilet. Wie weet wat voor een inspiratie je op doet...

♑ Steenbok

Wij hebben Pandora's box even voor je geopend en er lag een brief in van Waternet, aan jou geadresseerd. Iets met waterschapsbelastingen en een betalingsachterstand.

♒ Waterman

N-Joy! Deze week wordt jouw week! Koop een kraslot, drink overdatum melk en fiets door rood. Wie doet jou wat!?

♓ Vissen

Jouw belangrijkste planeet, exoplaneet GJ 1214b, heeft een inbreker op je afgestuurd die al je geërfde goud gaat stelen. Probeer het niet te voorkomen, de wil van explaneet GJ 1214b is zeer sterk.

♍ Maagd

Het liefst zou je de hele week in bed blijven liggen. We hebben goed nieuws voor je! Je stikt in een blaadje spinazie en kan voor altijd rusten in met rood fluweel beklede grafkist.

♋ Kreeft

Als kreeft ben je erg veranderlijk en humeurig van aard. Je vrienden zijn jouw lichtgeraakte karakter kotsbui. Ze zullen je deze week allemaal ontvrienden op Facebook en ontvolgen op Insta.

♉ Stier

Stieren staan erom bekend dat ze een kunstige kant hebben. Tijdens je bezoekje aan het Rijksmuseum struikel je over een rood afzetkoord en verniel je de hele Nachtwacht. Je gaat levenslang de cel in.