Lees hier jouw wekelijkse horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Kreeft, Waterman of Leeuw bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

De maan staat vandaag precies op de as tussen Venus en Jupiter: een teken dat Rammen een intens saaie kutdag krijgen op hun werk.

♉ Stier

Je bent erg vindingrijk en zult vandaag veel koppelingen kunnen maken. Het heelal geeft je alvast een voorzetje: je ontslag bij de Zara, het niet afmaken van je studie, de desastreuze relatie met je ouders, je torenhoge studieschuld en je rijkelijk gevulde strafblad hebben mogelijk iets te maken met die pleziernaaldjes van je. Verder heb je vandaag zeer originele en verfrissende ideeën voor je interieur en ga je een lekkere stoofschotel maken.

♊ Tweelingen

Vanavond is het volle maan, een cruciale dag voor Tweelingen. Wat het vooral impliceert is dat jij al drie jaar over je scriptie doet.

♍ Maagd

Volgens Venus krijg jij vandaag ofwel een financiële meevaller ofwel een diagnose botkanker.

♎ Weegschaal

De maan staat vanavond recht tegenover de zon. Kun je hier iets mee?

♏ Schorpioen

Het is 27 februari en dat betekent dat je te veel hooi op je vork hebt genomen, Schorpioen. Parkeer je problemen, ontspan en kijk een vlog van Laura Ponticorvo.

♐ Boogschutter

De Boogschutter staat bekend om zijn creativiteit. Apollo wil je graag benadrukken dat een hip koffietentje openen met een interieur van hardhout en een wielrenfiets aan de wand daar GEEN onderdeel van is.

♑ Steenbok

Het is maandag en dat betekent dat je grote effecten gaat oogsten met minimale inspanning, zoals op je werk. Het betekent echter voornamelijk dat je nu al 8 maanden geen seks hebt gehad. Zielig!

♓ Vissen

De sterren raden je aan wijdere kleding te dragen.

Tot volgende week!