Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt + VIDEO

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Kijk de onderstaande video als jij een Vissen, Leeuw of Stier bent. Scroll verder naar beneden om de rest van de sterrenbeelden te lezen! Deze horoscoop klopt voor 100%, dus wees voorbereid.
Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

######♈ Ram Volgens de oude Mesopotamiërs in, ja, Mesopotamië, staat jou een bijzonder gezellige verrassing te wachten bij de Döner Company op Arnhem Centraal. Neem de coupon mee die je vorige week bij je dürüm kreeg! Verrassing!
♊ Tweelingen

CAREER SWITCH ALARM! Goed nieuws voor jou Tweeling! Iemand gaat je deze week een baan als projectmanager van een kinderdagverblijf in ruraal Twente aanbieden!

♌ Leeuw

Chantal Janzen had het laatst over je met een vriendin.

♎ Weegschaal

De Weegschaal is misschien wel het meest gelukkige sterrenbeeld dat er bestaat. Jij kan altijd de dierenriem de schuld geven als je geen keuze kon maken en daarom je shit niet op orde hebt. Omdat je altijd alles afweegt. Snap je!? Nee?

♏ Schorpioen

Er schuilt ongeluk in jouw sterrenbeeld. De planeten hebben deze week besloten dat elke schorpioen één keer in zijn leven gebeten gaat worden door een schorpioen. En Poseidon heeft ook gezien dat je allergisch bent voor dit beestje. Succes!

♐ Boogschutter

Cupido gaat deze week een pijl op je schieten! Hij raakt je in je hart en je zal binnen een minuut doodbloeden.

♑ Steenbok

It's your lucky week! Dat tentamen dat je laatst gemaakt hebt, daar heb je een 5.4 voor. "Dat is beter dan een 3", aldus de Inca-mythologie!

♒ Waterman

De goden heb zich vergist. Weet je nog dat je vijf jaar geleden 10 euro won bij de bingo in Buurthuis 't Hartonderhetzieltje? Dat was dus eigenlijk bedoeld voor Carla, dat bebrilde kutwijf die je altijd pestte. Om het terug te draaien hebben de goden besloten dat je deze week je vinger snijdt aan een stukje papier.

♓ Vissen

Bel je moeder vandaag op! Waarschijnlijk heeft ze geen kanker maar de buurvrouw van de hond van je tante Corrie heeft laatst wel een knobbeltje gevonden. Keep in touch!

♍ Maagd

Onderzoekers hebben de foto's van Rihanna waarop ze net was mishandeld door Chris Brown nog eens goed bekeken en ze hebben iets ontdekt in de blauw-gele plekken op haar gezicht: Maagden houden er niet van om hun verjaardag te vieren.

♋ Kreeft

Probeer eens wat vaker op het randje te leven en zeg eens 'nee' wanneer iemand je vraagt of je mee wilt betalen aan de beamer die Kevin voor z'n verjaardag heeft gevraagd.

♉ Stier

Maak je nagels eens schoon.