Lees hier je horoscoop die trouwens voor 100% klopt

Beeld: Marjolein Heemskerk
Edit: Hanna Whittle

Wat een week was het hè, nou nou. Kom even tot rust, lees onze hyperpersoonlijke weekhoroscoop en duim voor jezelf dat het vanaf vandaag wel beter gaat.

Bronnen: in de sterren gekeken, wat tarotkaarten omgelegd, AstroTV aan laten staan tijdens het slapen, de stand van de maan tot Lelystad gemeten en effe uurtje geskypet met God.

♈ Ram

Jeroen van der Boom besluit tijdens het Sterren Muziekfeest Op Het Plein een serenade aan jou op te dragen. Waarom ben jij daar?

♊ Tweelingen

Een groepje meteoren schraapt met dodelijke precisie langs de ozonlaag. Die magnitude leidt tot een aantal ingegroeide buikharen. Zeg maar dag tegen die perfect gladde venusheuvel.

♌ Leeuw

Het schiet in je wervelkolom dankzij de stralingsdruk van de Aurora. Face it. Je lichaam is op. Tijd om te stoppen met yoga en graai een snack uit de automatiek.

♎ Weegschaal

Een zeer exclusief Apostolisch genootschap, verscholen ergens op de Veluwe zoekt nog vrijgevige maagden. Jij voldoet aan alle eisen en bent van harte welkom!

♏ Schorpioen

De sterrenwacht in Lochem ziet al wekenlang opmerkelijke schermutselingen op de horizon. Deze week staat klaarblijkelijk in het teken van natte dromen en doorgelekte slipjes. Dat wordt dweilen!

♐ Boogschutter

Tijdens het boodschappen doen raak je geïnspireerd door de bonus folder. Schrijf deze ideeën op en voer ze nooit uit. Leuk voor later.

♑ Steenbok

Een nieuw gastro bar opent zijn deuren. Binnen afzienbare tijd zullen ze ook weer sluiten. Wees snel, of mis deze niet bepaald culinaire hoogstandjes en je unieke fotomoment voor op de socials.

♒ Waterman

Waarzegster Rianne sneed haar vinger tijdens het knippen van haar bonsai boompje. De te kort afgeknipte tak leek verdacht veel op een volgroeide steenpuist. Pas op met krabben dus komende week.

♓ Vissen

Kijk eens om nadat je diarree hebt gehad.

♍ Maagd

Er staat een oude entiteit achter je. Blijkt dat het een vrouw is die ooit achter jou in de rij stond bij de Coop en daarna werd overreden door een vrachtwagen.

♋ Kreeft

Er staat op een theezakje dat je morgen dood gaat, maak er nog ff wat van.

♉ Stier

Er ligt een pop onder je bed.